Innelistan

NYHETER

1. (ny) Big Brother-Danne

Efter månader av förnedring, pökande, krökande och nosringar vann han årets skandalspäckade upplaga av såpornas såpa ”Big Brother”. Han var visserligen inte med riktigt från början, men desto roligare är det att det var han som fick lägga vantarna på storkovan. Stor eloge till Danne för att han klarade av det psykologiska experiment som den här omgången av BB faktiskt har varit. Hoppas den psykiska hälsan är intakt.

2. (ny) Camp Molloy-Natasha

Tack vare kämparna i ”Camp Molloy” har man kunnat ligga på soffan och kolla på folk som håller på att jobba ihjäl sig. Natasha vann och var alltså bäst.

3. (4) Orvar Säfström

En del var skeptiska när Orvar tog över ”Filmkrönikan”, men han var faktiskt rätt man för jobbet. Ingen kan såga som han.

4. (5) Mikaela de Verdier

Kanal 5:s programpresentatör Mikaela har inte direkt gjort någon hemlighet av att hon inte gillar alla Big Brother-deltagare lika mycket. Mer sådant!

5. (8) Gustav Norén

Alla som inte tänker gå under jorden den här sommaren kommer att få höra Gustavs underbara röst live. Mando Diao ska spela runt om i Sverige nästan dygnet runt.

6. (2) Robert Gustafsson

Gammal är äldst. Spana in farsan i ”Parlamentet” och bli påmind om att Sveriges bästa komiker faktiskt är i världsklass.

7. (ny) Johan Glans

”Räkfrossa” var inget genidrag precis, men Johan har snäppat upp sig. I SVT:s ”Kvarteret Skatan” är han och polaren David Batra riktigt sköna.

8. (3) Niklas Franke

Sätt på Frankes ”Optimismens hån” och lyssna på texterna. Det är någon som har tänkt till.

9. (1) Renée Nyberg

Sveriges bäst betalda kvinnliga programledare förtjänar att kunna käka lite iransk kaviar mellan varven. Hon har koll.

10. (9) Timbuktu

Sista veckan för Sveriges bästa rappare. För den här gången.

UTELISTAN

1 Sylvia Söderström

Skadade foten och fick åka hem efter fem minuter i ”Robinson” 2001. Nu har hon åkt till Malaysia för att vara med i sista omgången. Kan kvinnan inte få nog av att sitta i flygstolar?

2 Fredrik Landahl

”I feel you. I three you.” En större och obegripligare reklamkampanj får man leta efter. Marknadschefen på företaget Tre sysslar med mobiltelefoni men har extremt dålig täckning för sin affärsidé.

3 Agneta Sjödin

Finns det någon annan anledning än pengarna till att en rutinerad programledare som Sjödin gör ”Spårlöst försvunnen”-efterapningen ”Saknad”?