Ulrika gifter sig på hemmaplan

1 av 2 | Foto: Peter Van Den Berg
Ulrika Jonsson gifter sig i värmdö kyrka
NYHETER

LONDON

I sommar kommer Värmdö kyrka att belägras.

Av brittisk press.

Här kommer Ulrika Jonsson att gifta sig.

Den medeltida Värmdö kyrka kommer att bli otroligt avbildad när Ulrika Jonsson, 35, gifter sig med jämngamle Lance Gerrard-Wright.

Det blir Ulrikas andra bröllop och Lances första.

Historien om paret är lite " ovanlig. Ulrika Jonsson ledde programmet "Mr Right" där ungkarlen och förre armémajoren Lance skulle paras ihop med ett antal kvinnor.

Det slutade med att Ulrika själv tog hand om den eftertraktade ungkarlen.

I går blev det offentligt att giftermålet ska ske i sommar.

Ulrika Jonssons familj besökte Värmdö kyrka i förra veckan och är överförtjusta. Kristian Brodie, Ulrikas bror, berättar om bröllopet i tidningen Evening Standard.

- Mamma (Gun Brodie) har precis återvänt och hon tycker att Värmdö är häpnadsväckande vackert.

- Ulrika valde en lugn plats vid havet. Det kommer att bli annorlunda mot förra gången. Bara ett litet antal vänner och släktingar ska bjudas in.

Fortfarande intressant

Förra gången syftar på bröllopet med kameramannen John Turnbull som är far till Ulrika Jonssons son Cameron.

Deras bröllop var minst sagt välbevakat och brittisk press har inte tappat intresset för Ulrika. En hel del beror förstås på Sven-Göran "Svennis"

Eriksson.

Värmdö kyrka ligger nära vattnet och är från medeltiden. Därifrån är det inte långt till det hus som Ulrika Jonsson köpte förra året på Värmdö.

Ersätter pappan

Enligt rapporterna kommer hon att "ges bort", som den engelska seden bjuder, av Vic Reeves som ersätter pappan som vanligen har den uppgiften. Ulrikas pappa Bo dog för flera år sedan.

Vic Reeves är en av Storbritanniens mest kända komiker. Tillsammans med sin komikerpartner Bob Mortmier leder han en galen frågetävling i brittisk tv, "Shooting Stars", där Ulrika Jonsson är en av lagledarna.

Leif Kasvi