Vi gillar kaxiga killar i rockband

NYHETER

1. Gustav Norén

Mando Diao blev rätt kaxiga rätt snabbt, men det kanske är så killar i rockband ska vara. För man gillar ändå Borlänge-kidsen – och allra mest sångaren Gustav Norén. I sommar behöver du bara gå utanför dörren för att höra dem spela. De kommer att vara överallt.

2. Camp Molloy-Natasha

Vilken kamikazemaskin! Det är visserligen obegripligt varför någon vill utsätta sig för språngmarscher med ryggsäck, ormbett och orientering – men det är bara att gratulera till vinsten.

3. Mikaela de Verdier

Mikaela är programpresentatör på Kanal 5 och verkar inte kunna stava till ord som ”neutral” och ”objektiv”. Varför är inte alla tv-hallåor mer som hon?

4. Big Brother-Danne

Överlevde och gick segrande ur ”Big Brother”. Hoppas stackaren inte tog för mycket skada. Och att han sätter sprätt på pengarna – pronto.

5. Ella Lemhagen

Ella har börjat slita med sin nya film ”Tur och retur”. Hoppas den blir lika grymt skön som ”Välkommen till festen” och ”Tsatsiki, morsan och polisen”.

6. Johan Glans

Johans sketcher mot David Batra i ”Kvarteret Skatan” är så torra att det faktiskt blir riktigt kul.

7. Karin Hübinette

Livet är orättvist. Det är tur att det finns de som fortfarande orkar bry sig. Karin gör en insats i SVT:s ”Uppdrag granskning”.

8. Robert Gustafsson

Fortfarande Kungen. Det skulle inte skada om det vore lite mer Robert Gustafsson över i livet i allmänhet och måndagar i synnerhet.

9. Olle Ljungström

Börjar snart turnera med Staffan Hellstrand, The Nomads och Bob Hansson under namnet De galna hundarna. Lägg vantarna på en biljett – Olle är och förblir en pärla.

10. Marit Bergman

Marit ska också ut på vägarna. Om en vecka börjar hon en egen liten turné och från och med 10 juli förgyller hon Kalas med sin närvaro. Gå och supporta henne.

Utelistan

1. Linda Karlsson

Riktigt flata låtar, sjukt uttjatade poser och så töntiga videor att det gör ont i själen?

2. Andrea Quinterus

En debutskiva som har förbannats med namnet ”As nasty as we wanna be”?

3. Malin Olsson

NG3 är alldeles uppenbart gruppen från helvetet.