Madde bor bäst av kungabarnen

1 av 3
Madeleine med pojkvännen Jonas Bergström.
NYHETER

Nu lämnar kungabarnen mamma och pappa på Slottet.

Istället tillbringar ”småkronorna” allt mer tid hos sina partners.

Och det är Madeleine som bor lyxigast med pojkvännen Jonas.

Prinsessan Madeleine, som fyller 21 år på tisdag, har länge haft en önskan att flytta hemifrån. Tidigare har det inte varit aktuellt eftersom kungen och drottningen sa nej.

Men sedan ett par månader har hennes dröm gått i uppfyllelse.

Östermalm

Enligt vad Aftonbladet erfar övernattar prinsessan nu regelbundet hos sin pojkvän Jonas Bergström, 24.

Hans lyxiga våning ligger i ett nyrenoverat gårdshus, som tidigare var tvättstuga, i hjärtat av det exklusiva Östermalm. Innekrogarna och lyxbutikerna ligger bara ett stenkast därifrån.

Paret har 92 rymliga kvadratmeter till sitt förfogande. Tre plan med både mysig gillestuga, vardagsrummet och anslutande sovrum. Prinsessan ska också ha kommit med flera fiffiga inredningstips för att göra lägenheten ”mysigare”.

– Är de ute sent på kvällen så väljer Madeleine gärna att stanna i stan hos Jonas. Vad jag förstår så gillar de långa sovmornar också, berättar en källa.

Flyttade nyligen

Men Madeleine är inte ensam. Även kronprinsessan Victoria gör regelbundna besök hemma hos sin pojkvän Daniel Westling. Hans lägenhet ligger på en av Stockholms mest exklusiva adresser, ironiskt nog belägen strax intill tidningen Se & Hör.

Daniel har bara bott där under ett halvår. En av anledningarna till flytten var att hans tidigare bostad, med tanke på Victoria, hade ett utsatt läge på bottenplan.

Planerade besök

Kronprinsessans möten är välplanerade och livvakterna sitter alltid i en bil utanför. Men systrarna i all ära. Det var ändå Carl Philip som startade trenden.

Under flera år har han mer eller mindre varit sambo med sin flickvän Emma Pernald, som idag bor i en lätt nedgången fastighet på Gärdet i Stockholm.

– Vi ser dem ibland. Prinsen brukar hyra videofilm runt hörnet, säger en av grannarna.

Victorias Daniel flyttade

Carl Philip var först

Daniel Nyhlén