Innelistan

1. Anders Wendin

NYHETER

Sverige har fått en ny favoritkille à la Håkan Hellström! Anders ”Moneybrother” Wendin gjorde en ruskigt svettig konsert på Hultsfred förra fredagen och nu gillar alla honom. Han lyckades imponera på varenda gråsten, varenda bajamaja och varenda varmkorv. Kan du inte se Anders live den här sommaren så lägg vantarna på ett ex av hans skiva ”Blood panic”.

2. Pelle Almquist

Det var bra drag i även i The Hives Hultsfreds-spelning.

I alla fall tillräckligt för att de längst fram skulle ångra att de var så snabba att haffa ”de bästa platserna”?

3. Tess Merkel

Nu har självaste Pet Shop Boys skrivit en låt åt Alcazar och det är nästan hur mäktigt som helst. Tess ska tydligen bli morsa dessutom.

4. Jocke Berg

Helt enkelt en gigant. Kent har blivit nästan löjligt stora.

5. Ylva Jonsson

Leder SVT:s ”Push up”, som fokuserar på jämställdhet. Skönt att det fortfarande finns folk som orkar föra en rätt otacksam kamp vidare.

6. Frida Snell

Fridas version av ”Bullet with butterfly wings” är riktigt bra. Det var hennes ”Lucky day” också. Det är dags att det lossnar för den här tjejen snart.

7. Birgitta Ohlsson

Folkpartist som vill ta över efter Schyman som riksdagens mest högljudda feminist. Tur det. Alf Svensson lär ju knappast göra det?

8. Sacha Smederevac

Tv-kocken som, till skillnad från sina kollegor, inte ser så präktig ut att man måste protestäta på McDonald's tre gånger om dagen. Kolla på Sacha i Fyrans ”Lättlagat”.

9. Per Gessle

Nej, han är inte precis Sveriges coolaste kille, men nya skivan ”Mazarine” låter precis som Gessle ska låta. Sommar, med andra ord.

10. Ernst Kirchsteiger

SVT:s ”Sommartorpet” är ungefär hur tråkigt som helst och ingen orkar följa instruktionerna, men en grej som är kul är att Ernst är nästan precis likadan som George Clooney.

Utelistan