Läsarna: Vad kan vi göra för dem?

NYHETER

"Jag har mycket bebiskläder och en spjälsäng med sängkläder och leksaker och jag skulle även köpa modersmjölksersättning till bebisen Gabriel. Jag har inte mycket pengar, men kan jag hjälpa så vill jag gärna göra det."

Tvåbarnsmamma

"Vad kan jag göra? Kan det finnas någon som vill att en familj ska ha det på detta vis? Jag tror inte det."

Tomas från Härnösand

"Att leka och skratta är varje barns rättighet och kanske kan de leksaker som mina egna barn lekt med sprida lite glädje."

Mamma, Upplands Väsby

"Som tvåbarnsmamma är jag väldigt chockerad av situationen. Jag kan förstå hur det känns för föräldrarna och barnen. Finns det något att göra för att hjälpa dem? Jag tänker på både enkla saker - som pengar, leksaker, kläder - och på större handlingar, hur kan man påverka Migrationsverkets politik."

Mamma till 11-årig pojke och bebis, 7 veckor

"Jag lider och gråter med Loka och Milica. Hur i hela friden kan vi hjälpa dom? Människor klagar

och demonstrerar då möss och smågnagare hålls fångna. Vad kan vara viktigare än VÅRA barn?!"

Kvinna i Hälsingland, som erbjuder ett gömställe till barnen där de kan röra sig fritt utomhus

"Artiklarna får både mig själv och min äldsta dotter att gråta. Som mamma lider man när man läser att barnen inte har någonting."

Camilla

"Läste artikeln om gömda flyktingbarn och blev så gripen av familjen som beskrevs, särskilt de små barnen. Jag har själv ett litet barn och ett till på gång och skulle gärna skänka leksaker till de tre som ingenting har inklusive bebisen."

Therese

"Det fullkomligt brister i mitt hjärta, när jag läser artikeln om Mahshid och hennes familj. Kan man inte starta en insamling via Aftonbladets nätsajt för att få in 3 000 kr till en advokat, som kan hjälpa Mahshid och hennes familj med en ny ansökan?"

Maria

Så kan DU hjälpa de gömda barnen

ARTIKELN HANDLAR OM