Innelistan

NYHETER

1 (3) Liv Mjönes

Daniel Lind-Lagerlöfs "Miffo" har sina ljusa sidor och så har den sina inte så himla ljusa. Som att den faktiskt är lite, lite krystad på sina ställen. Men Liv, som spelar Jonas Karlssons överklasstrista fästmö Jenny, är värd biobiljetten bara hon. Snacka om att kunna spela en irriterande och menlös människa. Det är ingen jättestor roll, men den gör hela filmen till en fest.

2 (4) Jonas Karlsson

För övrigt så är prästen i

"Miffo" också ganska irriterande när han aldrig kan få tummen ur röven och tala ur skägget. Jonas spelar honom mästerligt.

3 (2) Dan Bäckman

Ingen vet hur Dan Bäckman lyckades nästla sig in på "Fortet", men det var en himla tur att han gjorde det. Programmet i sig känns ju inte banbrytande precis.

4 (5) Livia Millhagen

Även Livia gör bra ifrån sig i "Miffo". Hon vet verkligen hur en rullstol ska dras.

5 (1) Carolina Klüft

Fortfarande en klippa.

6 (7) Petra Marklund

Lyssna på Septembers "La la la (never give it up)". Nu i en radio nära dig.

7 (NY) Kicki Berg

Kicki håller i det perfekta förfestprogrammet på MTV. Kolla på "Accelerate" i kväll klockan nio. Glöm inte en Mojito i näven.

8 (ny) Eilert Pilarm

Såg ni dokumentären om Eilert i lördags så vet ni varför han är här. Han är kanske inte The King, som han själv tror, men han är coolaste Elvis-kopian söder om Nordpolen.

9 (NY) Ola Lindholm

Ola med konstant hög mysfaktor är tillbaka i "21.30" på SVT. Den här gången med 21 sidekicks i publiken.

10 (NY) Bengt Frithiofsson

Ja, vin är gott. Men det är helt otroligt att någon kan engagera sig så i dess olika toner och smaker. I TV4:s "Vingården" kan ingenting stoppa Bengans framfart bland de stackars druvorna.

utelistan

1 Michael Brinkenstjärna

Killen har tjänat sig en rejäl hacka på att släpa runt avlagda Big Brother-deltagare på krogturnéer. Samtidigt kommer han att kosta staten. I alkoholistvård av precis samma deltagare.

2 Eliza Kolovou

Svenskgrekiska Eliza är bordellmamma i Aten och tycker inte vi ska lägga oss i deras OS-bordeller. Bra. Då kan vi ju skita i det där EU-bidraget på 1,5 miljarder euro som Grekland ska få också.

3 Tomas Ledin

Hans sommarturné har utökats med ytterligare spelningar. Har inte Tomas gång på gång lovat att sommaren ska vara kort?

Prat i kvadrat