I dag fick Ulrika sin Lance

Tv-stjärnan: ”Jag grät igenom hela vigseln”

NYHETER

VÄRMDÖ

Nu har Ulrika fått sin Lance – här är första bilden.

Vädret försökte sätta käppar i hjulet, men det traditionsenliga bröllopet flyttade in i Ulrika Jonssons lyxvilla på Värmdö.

– Jag grät igenom hela vigseln, säger Ulrika.

Foto: stefan jerrevång

Det blev ett födelsedagsbröllop för Ulrika Jonsson. På sin 36-årsdag fick hon sin Lance Gerrard-Wright.

Den blivande maken bodde i natt på Fågelbrohus hotell på Värmdö. Först vid elvatiden i förmiddags tog han sig till Ulrika Jonssons drömhus.

Strax därefter anlände gästerna i buss. Lances föräldrar, Ulrikas barn Cameron och Bo, hennes mamma Gun Brodie och många svenska vänner fanns med då bussen svängde in genom den blomstersmyckade porten.

Skulle hållas på bryggan

Tanken var att vigseln skulle hållas på bryggan till det hus som Ulrika Jonsson kallat sitt ”lilla heaven”. Men vädret ville annat.

I stället hölls det traditionella bröllopet inomhus. Gästerna fick se åttaårige Cameron ge bort sin mamma till Lance Gerrard-Wright.

– Det här var betydligt bättre än vad jag någonsin förväntade mig. Det var det bästa i hela mitt liv, säger han till Aftonbladet.

Ett 40-tal journalister

Ett 40-tal journalister från Sverige, Norge och Storbritannien tog emot de nygifta på Fågelbrohus. Det var ett strålande lyckligt par – och här intill är den första bilden på de gifta.

En strålande glad Ulrika Jonsson förklarade:

– Det här kändes helt fantastiskt.

Kommer ni att skaffa barn nu?

– Det är mellan oss. Men vigseln var underbar.

Paret återvänder nu till lyxvillan och vänner och familj. Den stora bröllopsfesten har marockanskt tema och bland annat kommer blommor och mattor att spridas ut på golven. Under festligheterna kommer arabisk musik att spelas.

Smekmånaden kommer Ulrika Jonsson och Lance Gerrard-Wright att tillbringa i Sverige.

Daniel Nyhlén, Mattias Lundell