Innelistan

1. Jonas Åkerlund

NYHETER

Snart, snart kommer äntligen killens första långfilm – knarkosande, sunkiga ”Spun”, med Brittany Murphy, Mena Suvari, Peter Stormare med flera. Se den a.s.a.p, för Jonas kan göra mer än kontroversiella musikvideor som inte får visas på MTV. Har du till exempel alltid velat se en Hollywoodskådis bajsa i närbild så har du din chans nu.

2. Tova Magnusson-Norling

Spelar gisslan i den omdiskuterade ”Norrmalmstorg” som SVT visar nästa vecka. Vare sig filmen ger en rättvis bild av dramat eller inte så är Tova grym som världens mest medgörliga gisslan.

3. Ola Lindholm

Pratshow i SVT2, onsdagar och fredagar klockan 21.30. Var där. Ola kommer.

4. Rickard Lindgren

Hell on wheels kan vara coolaste gruppnamnet sedan de gamla grekerna. Snart kommer skivan från Rickard och company med det nästan lika sköna namnet ”Oh my God! What have I done?”

5. Martin Elisson

Göteborgsbandet Bad Cash Quartet med Martin som frontman släpper sin nya skiva ”Midnight prayer”? precis nu för att vara exakt.

6. Jonas Karlsson

Har du inte sett Jonas Karlssons harmlösa prälle i feel good-filmen ”Miffo” än så gör det nu. Du vet ju själv att du ändå kommer att hyra den annars och tvingas se den på din gamla skraltiga tv-apparat.

7. Johanna Karlsson

Berts dotter håller på att plocka ut folk till kommande omgång av ”Fame Factory”. Om hon ska ärva något från farsan så får man hoppas att det är hans öga för talanger.

8. Mi Ridell

Lurar i svenska kändisar att hon är en mer eller mindre skogstokig japansk journalist i femmans nya ”Oumi”. Ett under att hon inte garvar ihjäl sig.

9. Adam Alsing

Kanal 5 startar nöjeshösten big time till helgen och fläskar på med dokusåpan ”Masterplan”. Ledd av självaste kungen av förnedrings-tv. Mina damer och herrar, låt mig presentera?Adam Alsing!

10. Dan Bäckman

Snart, snart börjar genialiska Felix Herngren härja på ”Fortet” i TV4. Under namnet Dan Bäckman, förstås.

Utelistan