Innelistan

1. Martin Elisson

NYHETER

De dagar vi lyssnar på ZTV på redaktionen får man höra Bad Cash Quartet och deras "Midnight prayer" cirka 25% av arbetsdagen. Men det gör inget, för den är nästan hur skön som helst och man blir glad av att höra på Martin Elisson. Även om man har en känsla av att man har hört valda delar av låten förut.

2. Jonas Åkerlund

En vecka kvar till releasen av Jonas debutlångfilm – drogtrippen "Spun". Don't try it at home kids.

3. Shanti Roney

I kväll är Shanti iskalle skurken Clark Olofsson i "Norrmalmstorg". SVT1 klockan 21. Missa honom inte.

4. Mi Ridell

Mi Ridell klär ut sig till småstörd japansk journalist och blåser svenska kändisar. Otroligt kul faktiskt. Kolla på "Oumi" på Kanal 5.

5. Tuva Novotny

Tuva är överallt. I kväll har ni henne i "Norrmalmstorg", på bio kan ni från och med i dag se henne i danska "Midsommar" och snart kommer hon även i Ulf Malmros "Smala Sussie".

6. Markus Price

En av fyra coola killar i hiphop-Sveriges guldklimp Fattaru. Nya singeln "Bättre" är lika stabil som deras låtar brukar vara. Och snart kommer skivan ”Jordnära”.

7. Adam Alsing

Kommer ”Masterplan” att bli lika snaskigt och skandalomsusat som ”Big Brother”? Ingen vet än. Men kan någon koka dokusoppa på en spik så är det Adam.

8. Rickard Lindgren

Enda gruppen som kan tävla med Rickard och hans Hell on Wheels om coolaste namnet just nu är Black Rebel Motorcycle Club. Alla tråkiga The-namn har man ju hört till leda vid det här laget.

9. Tova Magnusson-Norling

Hela Sverige är tydligen med i ”Norrmalmstorg”. Tova också. Dessutom har hon precis börjat regissera sin första långfilm – ”Fröken Sverige”.

10. Johanna Karlsson

Bert brassar vidare, smidig som en ångvält, i ”Fame Factory”. Men det är dottern Johanna som har hållit i uttagningarna. En lill-Bert är under inlärning!

Utelistan