30 sekunder om...

Fiaskot Masterplan

NYHETER

Här behövs inga omskrivningar. "Masterplan" ser ut att bli den tråkigaste dokusåpan sedan "Position X". Lika seg som "Radio". Lika tandlös som "Baren", när den flyttats ut till Alby.

  För det kan inte vara ett gott tecken att jag - som är en natural born såpatorsk - har så trist under ett enda avsnitt att jag hinner 1) klistra in samtliga foton från det gångna året i album, 2) ringa och gratulera mamma på födelsedagen, och 3) måla naglarna blå.

  Slå upp "höstens fetaste tv-besvikelse" i saol så hittar du "Masterplan". Uppdragen känns så skitnödiga att någon måste ha suttit och krystat ut dem och deltagarna... Ja, hur många gånger till ska vi behöva se deras förvånade miner när de får ännu ett "galet" uppdrag? Vill de bli kända genom att förnedra sig i tv så vet jag ett sätt som är både roligare och skönare - ligga runt i "Big Brother".

  Och kan det förresten vara så att kommunikationsföretaget 3 har ett finger med i spelet? Jag måste fråga, för mina bananflugor har inte listat ut hur det hänger ihop än.

Karolina Fjällborg