Skallgången efter Nathalie avbröts

16-åringen fortfarande försvunnen

NYHETER

NJURUNDA, söder om Sundsvall. Sökandet efter försvunna Nathalie Rönnqvist,16, trappas ner. De unga män som sitter anhållna har inte gjort några medgivanden.

Hittills har spaningarna varit resultatlösa. Därför avbryts skallgången som skett med hjälp av frivilliga. Polisen fortsätter att söka av vissa enskilda områden.

Misstankarna finns kvar

De unga män som sitter anhållna för människorov respektive skyddande av brottsling är fortfarande misstänkta för att ha med Nathalies försvinnande att göra.

- De sitter fortfarande anhållna och det innebär att misstankarna inte försvagats, säger Jan Brusell, kommissarie vid Sundsvallspolisen.

Polisen är mycket förtegen om vad männen sagt i förhör.

Senast under fredagen måste åklagaren fatta beslut om en eventuell häktning.

Vittnen har sett den bil som förre pojkvännen disponerade längs väg 554 mellan Maj och Bunsta i lördags kväll. Han har själv sagt i förhör att han åkt åt ett annat håll.

Grustag undersöktes

- Vi uppmanar alla som sett något att höra av sig. Alla iakttagelser från klockan 21 och framåt är intressanta för utredningen, säger Sten Wiklander, en av de pressansvariga på polisen.

Trots att skallgångskedjor redan sökt igenom terrängen i området koncentrerades sökandet i går till skogen och ett grustag i området.

Annika Sohlander