Stephanies familjecirkus

1 av 3 | Foto: DAVID NIVIERE/AP
DET ÄKTA PARET I fredags gifte sig prinsessan Stephanie av Monaco med cirkusartisten Adan Lopez Peres vid en hemlig bröllopsceremoni.
NYHETER

LONDON

Cirkusen fortsätter.

Prinsessan Stephanie har gift om sig och sägs vara gravid igen.

Ny make är nio år yngre cirkusakrobaten Adan Lopez Peres.

Skam den som ger sig. Männen i hennes 38-åriga liv har varit många, liksom de olyckliga förhållandena. Det hindrar dock inte prinsessan Stephanie från att tro på lycklig kärlek och att gifta om sig.

Hemligt bröllop

Från hovet i Monaco bekräftar man nu officiellt att prinsessan gift sig. Ny make är portugisiske Adan Lopez Peres, 29, artist på schweiziska Cirkus Knie.

Paret valde att hålla bröllopet i Schweiz och inte i Monaco. Den borgerliga vigseln ägde rum i fredags på en liten ort strax utanför Genève. Inga gäster var inbjudna.

- Prinsessan och hennes man ville ha ett helt intimt bröllop. Därför var varken prinsessans far eller syskon där, säger en talesman för hovet i Monaco.

Enligt italienska tidningen La Repubblica har dock pappa Rainier gett sitt godkännande till bröllopet. Tyska tidningar hävdar att han gjort det enbart på grund av att prinsessan skulle vara gravid med sin nye man.

Hennes män

Prinsessan Stephanie har sedan tidigare barnen Louise och Pauline med exmaken och livvakten Daniel Ducruet. Med livvakten Jean-Raymond Gottlieb har hon dottern Camille.

Efter livvakterna har cirkusartister blivit föremål för prinsessans kärlek.

Makens chef

Hon var under ett och ett halvt år tillsammans med Franco Knie, direktör för Cirkus Knie. Under förhållandet med direktören blev hon extra god vän med en av cirkusens akrobater: Adan Lopez Peres, nu hennes nye make.

Jennifer Wegerup