Innelistan

NYHETER
Foto: PETER KNOPP

1. Andreas Wilson

Blev "Ondskan" bra som film? Det kan jag svara på eftersom jag nästlade mig in på förhandsvisningen. Och ja, "Ondskan" måste ses. Killen i huvudrollen heter Andreas Wilson och kan vara århundradets fynd. Han spelar huvudpersonen Erik Ponti som en hel karl och man frågar sig hela tiden hur självbiografisk Jan Guillous bok egentligen är. Kan karln verkligen ha varit lika cool som Ponti?

2. Gustaf Skarsgård

Gustaf spelar pennalistpappan Otto Silverhielm alldeles fenomenalt. Han ser så genomelak ut att det kliar i höger knytnäve så fort han dyker upp på duken.

3. Jesper Salén

Jesper är med i "Ondskan" han också, som Ottos högra hand. Honom retar man också ihjäl sig på. Dessutom är det kul att se Jesper med plåster för näsan igen. Det påminner om hans fantastiska "Kådisbellan".

4. Tuva Novotny

Tuva är verkligen på gång nu. Aktuell i "Midsommar" och kommer snart i Ulf Malmros "Smala Sussie" - som inte kan gå upp på biograferna snabbt nog.

5. Jonas Åkerlund

Har du inte sett Jonas långfilm "Spun" än så måste du göra det snart. Den är något så fiffigt som en helt ofarlig drogtripp. Du kommer att gilla den.

6. Nick Kamali

Reklampausernas okrönte konung. Var har Ikea hittat ungen egentligen? Han är ju alldeles fantastiskt söt.

7. Markus Price

Fattarus "Jordnära" är kanske inte lika bra som förra skivan men man måste ändå gilla de små filurerna. Särskilt Mackan.

8. Marie Rosbladh

Marie får ligga kvar efter förra veckans Bachelor-lista. Hon verkar visserligen vara en otroligt falsk typ, men bra tv gör hon i alla fall. Kolla "The Bachelor", tisdagar i Kanal 5.

9. Ola Rapace

(NY)Bara två avsnitt kvar av SVT:s

"Tusenbröder II" med Ola som kåkfararen Hoffa. Sänds på tisdagar klockan 21 och krockar alltså med "The Bachelor", men det finns ju video.10

10. Emma Andersson

(NY)Robinson-Emma har fått ta mycket skit, så att hon i förra "Fortet" slängde sig ner i en tunna som verkligen stank skit måste faktiskt ge henne en del kred. En skön tjej.

Utelistan