Han sa det med rosor - i baken

Så försonades Ray med sin fru

1 av 2 | Foto: JOHN WEST
gjorde som i tv-serien Inspirerad av tv-serien "Cold feet" ställde sig Ray Purvis, 49, naken och med rosor på mer än ett ställe på sin kropp. Allt i ett försök att försonas med hustrun Louise.
NYHETER

LONDON

Alla sätt är bra utom de dåliga.

Ray Purvis ville ha tillbaka sin fru Louise och valde att säga det med rosor.

Både här och där på sin nakna kropp.

"Rosor i ett sprucket krus är ändock alltid rosor", skaldade Fröding.

Frågan är vad han hade sagt om Ray Purvis rosor. Den 49-årige engelske finansmannen valde ett ovanligt krus för sin blomster. Och ett ovanligt sätt att säga till fru Louise, 36, att han ville ha tillbaka henne.

Tv-serie

- Jag insåg när vi separerade att jag glömt bort romantiken i vårt förhållande. Jag insåg att jag var på väg att förlora allt viktigt i mitt liv, säger Ray till Daily Express.

Han inspirerades av tv-serien "Cold feet" där skådespelaren James Nesbitt förklarar sin kärlek till Helen Baxendale, naken med en ros fastklämd mellan skinkorna. Scenen gav programmet pris på Montreux-galan. Om Ray vunnit något återstår att se.

- Jag hade aldrig i mina vildaste drömmar kunnat tänka mig att han skulle strippa av sig helt naken, säger Louise.

Hon jobbar som annonssäljare och har sonen Reagan, tre år, med Ray. På eftermiddagen i förrgår fick hon ett textmeddelande av Ray "titta ut genom fönstret klockan 14" stod det.

Pratar igen

Louise lydde och såg den helnakne Ray på gräsmattan där han lagt ut rosor i form av ett hjärta. I varje hand höll han också en bukett och den sista rosen satt, precis som i tv-serien, där bak.

- Jag är inte säker på om jag kommer att ta tillbaka honom. Men det här har fått oss att börja prata igen om vår framtid, om det kan bli vi på nytt, säger Louise.

Ray säger att han tyckte att det var pinsamt att ros-strippa.

- Det var det svåraste jag någonsin gjort. Men tv-scenen rörde mig. Den visar hur långt en man kan gå för att visa sina känslor.

Jennifer Wegerup