Innelistan

- med utelistan

NYHETER
Foto: Foto: MARIA ÖSTLIN

1 (2) Lisa Miskovsky

Lisa verkar ha fått jackpot den här hösten. Alla gillar nya skivan "Fallingwater", som hon har gjort tillsammans med musikgeniet Jocke Berg. Till jul kommer tjejen dessutom med den alldeles egna boken "Hur törs du Lisa?" Snacka om en flitig Lisa. Det är inte utan att man känner sig lite smålat.

2 (5) Dogge Doggelito

Kan det vara den skönaste rapparen öster om Detroit? Ja, förmodligen. Latin Kings nya skiva "Omertá" gör ingen besviken.

3 (3) Dregen

Backyard Babies är på banan igen. Och ta mig i brasan om inte Dregen håller stilen som vanligt.

4 (NY) Johanna Sällström

Nästan allt som Johanna är med i brukar vara bra. Ingen större förvåning alltså att TV3:s nya serie "Paragraf 9", där hon spelar åklagare, är just bra.

5 (4) Torkel Petersson

Ta en bio i kväll. Äter du helst svenskt så satsa på otrohets- och kärlekshistorien "Mamma, pappa, barn". Torkel är med.

6 (NY) Tomas Andersson Wij

Tompas "Ett slag för dig" var grym. Nu är han tillbaka med singeln "Blues från Sverige". Lyssna på honom, för det är han värd.

7 (NY) Sissela Kyle

Sveriges kanske roligaste kvinna håller låda i SVT:s nya "Hemligstämplat" tillsammans med andra komiska typer som Johan Rheborg och Johan Ulveson. Riktigt skoj är det.

8 (1) Jakob Eklund

Inte sett "Den tredje vågen" än? Gör det nu i så fall.

9 (7) Henrik Berggren

Broder Daniels "Cruel town". Det är allt som behöver sägas om den saken.

10 (9) Eva Röse

Suveräna Eva har axlat Elizabeth Taylors mantel och spelar i nyuppsatta "Katt på hett plåttak" på Stadsteatern i Stockholm. Se henne också som elaking i SVT:s småläskiga serie "De drabbade".

Utelistan

1 Josefine Wahlsten

Först Freestyles "När vi två blir en" och nu Ugglas "Ska vi gå hem till dig". Josefine och Linnèa i gravplundrargruppen Miio begår systematiskt helgerån på gamla låtklenoder.

2 Linnéa Roxeheim

Hitta på egna låtar i stället för att sabotera minnet av andras. Det ni sysslar med i Miio är helt enkelt inte schyst.

3 Johan Nilsén

Nya killen i "Farmen" verkar i och för sig vara en hyvens kille, men uttrycket "det är världsklass" blir sjukt tjatigt när det används var femte sekund.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM