Min kille kommer för snabbt

NYHETER

Jag undrar om det finns något sätt att fördröja utlösningen för min kille när vi har sex. Det är riktigt tråkigt och jobbigt att han inte kan hålla sig.

Svar: Stimulera hans penis så att han nästan kommer. Det betyder att du upphör att smeka några sekunder innan det går för honom. Tecken på att det är nära är att han spänner lår- och magmuskler, och hans rygg spänner sig som en båge så att underlivet skjuts ut. Testiklarna dras upp mot kroppen. Ollonet blir mörkare till färgen och penis blir mycket hård och venerna buktar ut när de fylls med blod. När det här händer så slutar du smeka hans penis. Istället trycker du kraftigt mot perineum, det är området mellan pungen och ändtarmen med ena handens pek- och långfinger medan du håller hans penis i andra handen eller så kramar du till om ollonet strax under ollonhuvudet. Vänta några sekunder. Börja sen att smeka honom igen och upprepa det här tre gånger.

Den fjärde gången stimulerar du honom hela vägen till utlösning. När han behärskar det här kan ni därefter gå över till att ha samlag och där kan ni använda

samma teknik. Han drar ut penis när han märker att utlösningen är nära att komma.

Tack på förhand