En miljon till läsarna

Sätt guldkant på tillvaron - ansök om Återbäringen

NYHETER
Foto: sara ringström
Aftonbladets chefredaktör Anders Gerdin har famnen full med pengar. Ansök om Återbäringen så kan dina drömmar bli uppfyllda.

Under några månader förra året upplevde vi på Aftonbladet något unikt. Vi ville tacka våra läsare för ett fantastiskt år, för förtroendet som skapat framgångarna.

Så föddes Återbäringen.

En miljon kronor tillbaka till er läsare. En miljon kronor för att uppfylla drömmar, sätta guldkant på tillvaron, hjälpa till en bit på vägen när den egna plånboken inte riktigt räckte till.

Gensvaret var enormt. Över en halv miljon ansökte om återbäring. En ny hörapparat, skolböcker till Bagarmossens skola, ett riktigt prinsesskalas, en botad ormfobi, en veckas värme på Gran Canaria...

Breven vällde in till redaktionen. Och vi läste och läste och läste och läste.

Under nästan åtta veckor arbetade Återbäringsredaktionen febrilt för att uppfylla era önskningar.

Det blev skratt och glädjetårar, men också stunder av allvar. Insikter om ett Sverige där mammor och pappor inte har råd att köpa glasögon till sina barn. Ett Sverige där studenter går med hål i tänderna för att de inte kan betala ett besök hos tandläkaren.

Och Aftonbladets framgångar bara fortsätter. Så vi kunde inte låta bli. Nu gör vi det igen. En ny miljon som tack för ett nytt fantastiskt år tillsammans med er läsare.

Här kommer den efterlängtade reprisen av Återbäringen. Välkommen med din ansökan!

Anders Gerdin

Chefredaktör, ansvarig utgivare

Läs också:

ARTIKELN HANDLAR OM