Coachtips för vecka 47

Anitra Steen får tuff konkurrens av Robinson

NYHETER

Veckan som gått har dominerats av mutaffären i Systembolaget - och vd:n Anitra Steen har rusat i Spotlight-tabellerna. Men trots raketveckan ligger hon fortfarande en bra bit efter sambon Göran Persson.

VECKANS RAKET Anitra Steen har plockat rekordmånga poäng i Spotlight under den gångna veckan.

Muthärvan i systembolaget har dominerat den gångna nyhetsveckan i Aftonbladet. Frågan är nu om affären är utagerad, eller om det finns fler varbölder att sticka hål på, för att använda vd:n Anitra Steens språkbruk. Att döma av dem som spelar Spotlight, verkar det vara många som tror att det kommer mer - nära 28 procent har nämligen Anitra Steen i sina portföljer, vilket gör henne till den populäraste celebriteten i Spotlight just nu, strax före Big Brother-Linda som valts i 24 procent av portföljerna.

Oavsett hur det går för systemchefen, så bör hon vara en stabil placering även framöver - hela detaljhandelsmonopolet är ju ifrågasatt av bl a EU-kommissionären Fritz Bolkestein.

Vecka 47 bjuder dock på hårt motstånd av andra tunga rubrikmakare - Robinson-deltagarna. Nästa lördag, den 22 november, har kungen av dokusåpor nypremiär - och i samband med detta är det ingen större gissning att anta att mediapådraget kommer att bli massivt. Fler Robinson-tävlande kommer att dyka upp i Spotlight framöver - men redan nu går det att välja Emma Andersson och Zübeyde Simsek till sin portfölj. Dags att gardera redan nu?

I nöjesvärlden väntar en annan stor sammandrabbning på måndag den 17 november. Kylie Minogue och Britney Spears släpper sina nya plattor - på samma dag. Låter som en självklar placering för veckan, eller hur?

Lycka till med era portföljer - och glöm inte att välja superstar varje dag!

Steens raketvecka

Mutskandalen på Systemet dominerade nyhetflödet - här är några av artiklarna.

Göran Fröjdh