Madeleine blev balens drottning

Glänste som en filmstjärna i midnattsblått

1 av 3 | Foto: ULF HÖJER
Stal alla blickar Sveriges yngsta prinsessa var hedersgäst på Innocenceordens stora fest på Grand Hôtel i Stockholm. Hon charmade alla i sin vågade klänning.
NYHETER

I natt fick prinsessan Madeleine sin prins när hon dansade med pojkvännen Jonas Bergström på Innocenceordens stora fest.

Men innan dess passade hon på att rätta till hans frisyr.

Prinsessan Madeleine, 21, glänste som en filmstjärna när hon i går kväll var hedersgäst på Innocenceordens stora fest på Grand Hôtel i Stockholm.

Klädd i en midnattsblå och glittrande aftonklänning hälsade hon glatt de 353 nya medlemmarna välkomna i Vinterträdgården.

Pojkvännen invald

Madeleines pojkvän Jonas Bergström, 24, blev även han invald i den, bland Stockholmssocieteten, så prestigefulla orden som grundades redan 1765. Därefter begav sig gästerna till Spegelsalen där Madeleine fick pojkvännen som bordskavaljer. Under kvällen var prinsessan på ett strålande humör och i parets sällskap fanns bland andra de bästa väninnorna Louise "Lussan" Gottlieb, Natalie Rosta och hennes pojkvän Dag Werner.

Till en början var Madeleine och Jonas en aning reserverade, men allt eftersom kvällen gick blev stämningen mer uppsluppen.

Skålade med varandra

Paret skålade med varandra och Madeleine smekte Jonas på kinden innan hon vid ett par tillfällen prydligt rättade till hans frisyr. Efter supén började festligheterna i Vinterträdgården och efter bara en stund sågs Madeleine med Jonas på dansgolvet.

Att den yngsta prinsessan nu väljer att visa sig med pojkvännen på officiella uppdrag tyder bara på en sak:

- Deras kärlek är på allvar och nu börjar Madeleine sakta men säkert visa vem hon tänker leva med i framtiden, säger en person med insyn hos kungabarnen.

Vi halv två-tiden i natt sågs de unga tu fortfarande lika kära i varandra på en känd nattklubb vid Stureplan

Prinsessan får högsta betyg av modeexperten

Daniel Nyhlén

ARTIKELN HANDLAR OM