Super-Robinson drar igång

Nu finns alla tävlande i Spotlight

NYHETER

Dokusåpornas dokusåpa - Expedition: Robinson - drar igång på lördag, den 22 november. Nu finns hela startfältet i Spotlight, och du kan välja just dina favoriter till din portfölj!

UTMANARNA Kan de sätta det gamla gardet på plats?

Årets Robinson blir det sista som sänds i Sveriges Television, och det är ett stjärnspäckat startfält som möter upp på Robinson-ön. I ena laget finns idel veteraner från tidigare tävlingar, i det andra 10 nya utmanare.

Vem som kommer att vinna årets Robinson är en väl förborgad hemlighet, men oavsett hur det går i tävlingen så kommer du i Spotlight att kunna följa vem eller vilka som ger upphov till de största rubirkerna. Och även om Robinson-veteraner som Emma Andersson redan före tävlingen haft en del hel del framgångar i Spotlight, så finns det inget som säger att det inte gömmer sig fler rubrikmakare på ön.

Alla Robinson-deltagarna har placerats i kategorin "Wildcards", vilket innebär att de ligger där under en begränsad tid - fram till Expedition Robinson är över - och du kan ha maximalt två stycken från denna kategori i varje portfölj. Dock finns sedan tidigare Emma Andersson, Zübeyde Simsek och Anders Lundin i Media-kategorin, så totalt är det alltså möjligt att ha upp till fyra Robinson-deltagare i en portfölj.

VETERANLAGET Hur långt räcker veteranernas erfarenhet mot utmanarna?

Göran Fröjdh