Veckans bästa köp

Här är Spotlight-profilerna du ska hålla koll på

1 av 3
Svennis skapar rubriker...
NYHETER

Uppståndelsen kring muthärvan i Systembolaget har lagt sig en aning de senaste dagarna. Det gör att Anitra Steen åter blivit frånåkt av sin sambo i Spotlight-topplistan, efter att ha legat på en förstaplats tidigare under veckan.

I förra veckan avslöjades mutskandalen i Systembolaget, och sedan dess har Anitra Steen varit en av de absolut mest omskrivna personerna i Aftonbladet - dag efter dag. Inför nästa vecka är det dock osäkert i vilken omfattning hon kommer att synas - allt beror på om det finns fler omständigheter i härvan som hittills inte kommit fram.

Iställer har Michael Jackson gjort en snabb klättring i poänglistan, efter att han arresterats misstänkt för övergrepp mot en 12-årig pojke. Anklagelserna mot Jackson är bara den senaste i en lång rad affärer där rockstjärnan figurerar.

Det stora popslaget mellan Kylie Minogue och Britney Spears, kom dock av sig. Bägge artisterna fick samma betyg på sina plattor - tre plus - och frågan är alltså fortfarande öppen om vem som vinner denna match. Just nu leder Britney stort poängmässigt i Spotlight - Kylie är inte ens med på Topp 10-listan. Men slaget är långtifrån över, och både Britney och Kylie får därför köprekommendation.

I sportvärlden är det radarparet Sven-Göran "Svennis" Eriksson och David Beckham som spelat stabilt i Spotlights mittfält den senaste veckan. Efter bråket med chefen för engelska fotbollsförbundet har Svennis och Becks tillsammans seglat upp som de mest köpvärda i sport-kategorin.

Annars kommer det att handla mycket om Robinson veckorna som kommer. Vilka som kommer att bli de nya rubrikmakarna i årets upplaga av denna långkörare till dokusåpa kommer att utvisa sig i framtiden, men såväl Emma Andersson, "Mirre" Hammarling (Dehlin) och Pål Hollender är favorittippade - liksom nye självsäkre utmanaren Vincent Hamilton. Oavsett vilka Robinson-profiler du väljer så lär det skrivas om dem framöver.

Glöm bara inte att uppdatera era portföljer senast på söndag för att de ska gälla nästa vecka.

Veckans stora rubriker

Här är några av de händelser som gav eko i Spotlight.

Göran Fröjdh

ARTIKELN HANDLAR OM