Här sov Jackson med barnen

Stjärnans före detta säkerhetschef: Han rörde vid dem så fort han fick en chans

Foto: SPLASH-BULLS
HEMLIGT SOVRUM Här är sängen i pedofilanklagade Michael Jacksons hemliga sovrum, dolt bakom en garderob. En av pojkarna som besökt honom på Neverland berättar att han brukade sova över i rummet tillsammans med andra barn. Enligt tidningen Mail on Sunday har polisen lagt beslag på flera kärleksbrev och dikter som Michael Jackson ska ha skrivit till 12-årige Gavin Arvizo som anklagar megastjärnan för sexövergrepp.
NYHETER

NEVERLAND

Här är Michael Jacksons hemliga sovrum.

Hundratals barn har sovit över här.

- Jag såg aldrig Michael göra något konstigt med barnen, säger Ahmad Elatab, nu 17.

Ahmad Elatab har besökt Michael Jacksons Neverland Ranch drygt ett halvdussin gånger.

- Michael frågade mig om det var okej om Ahmad sov över och jag sa ja. Jag litade totalt på honom och det gör jag fortfarande, säger mamma Hanadi Fattou, 31, till New York Post.

Ahmad Elatab berättar att det hemliga sovrummet ligger över Jacksons privata biograf. Ahmad brukade sova över i rummet tillsammans med sex andra barn.

Elatab beskriver det som ett "typiskt tonårsrum".

- Han hade inte ens en stor säng där. Han sover på en liten utdragssoffa.

- Och förresten: det finns ingen syrgastank.

"Han är sexuell"

Ahmad Elatab säger till New York Post att han frågade Jackson om Madonna, om exhustrun Lisa Marie Presley och om han var homosexuell.

- Han är så öppen, han döljer ingenting. Han sa att Madonna var en bitch, och att han skilde sig från Lisa Marie för att hon inte ville ha barn.

Elatab förnekar påståendet att Jackson är asexuell, ointresserad av sex.

- Han är sexuell, han flirtar med kvinnor. Jag har sett honom flirta. Han ligger med en del av de kvinnor som han säger bara är hans barnflickor. Han döljer det bara för allmänheten.

Den i dag 17-årige pojken säger att han aldrig sett Michael göra någonting olämpligt.

- Han har aldrig förgripit sig på mig. Jag såg heller aldrig Michael röra vid eller bete sig konstigt mot något av barnen. Han gjorde inte detta - han är snäll.

"Allvarliga problem"

Men Robert Wegner, 69, är inte förvånad över anklagelserna mot Jackson. Wegner var Jacksons säkerhetschef från 1990 fram till de första pedofilianklagelserna 1993.

Det är han som tagit bilderna på Jacksons hemliga sovrum.

- Michael rörde vid barnen så fort han fick en chans, säger Wegner.

- Han behöver professionell hjälp. Tio år har gått och han har fortfarande inte skärpt sig. Det är uppenbart att han har allvarliga problem.

Halvnaket på bild

Bilderna visar ett rum fyllt med dyra videospel och kramdjur. I mitten står popstjärnans gyllene tron. På väggarna hänger foton av en barbröstad pojke, en signerad bild av Macaulay Culkin samt ett par röda boxningshandskar med Muhammad Alis autograf.

- Det är väldigt störande att se såna här fotografier. En man i Jacksons ålder borde inte ha ett sånt här rum, säger psykologen Maria Bullen.

Michaels bror Jermaine Jackson går till rasande angrepp på polis och åklagare efter pedofilanklagelserna.

- De är ett gäng rasistiska bondlurkar, säger han till ABC News. Michael är inte en brottsling.

Om husrannsakan på Neverland säger han:

- Jag oroar mig inte för vad de tog ut därifrån, däremot för vad de lade dit.

Fredrik Virtanen, Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM