Radarparet

Persson och Steen – Spotlights DreamTeam

1 av 3
ETTA Göran Persson, statsminister.
NYHETER

Robinson-prremiären till trots – inget verkar rubba Göran Perrsson och hans sambo Anitra Steen, som återigen ligger i topp på listan över Sveriges mest omskrivna personer i Aftonbladet. Det visar veckans sammanställning i Spotlight - spelet för dig som har koll.

Vecka 47 bjöd på en nyhetstung vecka, med terrorattackerna i Istanbul, Michael Jackson-affären och den efterlängtade premiären av ”Super-Robinson”. Detta till trots har statsminister Göran Persson och hans sambo, Systembolagets chef Anitra Steen lyckats hålla ställningarna i Spotlights Topp 10 för vecka 47. Både Michael Jackson och president George W Bush är dock hack i häl, och den kommande veckan mycket väl bjuda på nya överraskningar i toppfältet.

Förra veckans hetaste Spotlight-profil blev annars – inte helt oväntat – ”Robinson-Emma” Andersson, som lyckades skrapa ihop mer än 19.000 poäng på två dagar. Emma har öppnat starkt i matchen om vem som skapar flest rubirker i Robinson, men det finns flera tuffa utmanare på Robinson-ön som vi säkert får se mer av under veckorna som kommer.

Inte helt oväntat är Anitra Steen det populäraste köpet i Spotlight just nu – hon finns i 41 procent av alla portföljer, medan Emma Andersson raskt avancerat till en andraplats (finns i 25 procent av alla portföljer). Mera anmärkningsvärt är att ”Big Brother-Linda” Rosing fortfarande finns i nära 23 procent av alla portföljer, trots att hon gjort ett ganska svagt resultat under senaste veckan. Också värt att notera är att endast 11 st valt Göran Persson i sina portföljer, trots att han alltså gett flest poäng av alla i Spotlight.

Här är listan över de tio bästa poängsamlarna i Spotlight under föregående vecka. Siffran inom parentes anger tidigare veckas placering.

Topp 10 vecka 47

Göran Fröjdh

ARTIKELN HANDLAR OM