Tack för alla ansökningar

NYHETER

Återbäringen har gjort en ny resa genom Sverige.

Från Kiruna i norr till Trelleborg i söder och många många platser däremellan.

Genom de drygt 230 000 brev ni har skickat till oss har vi fått en unik inblick i er vardag. Ni har berättat för oss hur ni lever, vad ni drömmer om, vad pengarna inte räcker till.

Det har kommit kassettband, affischer, fotografier, dikter, collage med önskningar om återbäring. En resa, en ny säng, en hörapparat, nya tänder, en bilbana, en kul kväll med jobbarkompisarna, en hundkoja, hjälp med elräkningen ?

Breven har kommit från Aftonbladet-läsare i hela världen. Att välja ut vilka som ska få ta del av miljonen har varit en svår uppgift. Vi skulle velat uppfylla alla önskningar.

För Återbäringen är vårt tack till er. Vårt tack för att ni nästan 1,5 miljoner människor runtom i landet väljer att läsa tidningen varje dag och fem miljoner människor varje månad väljer att läsa Aftonbladet på nätet.

125 av er fick era önskningar uppfyllda. Men betydligt fler har fått ta del av Återbäringen.

Hanna Carlsson, 11, i Örebro tog med sig hela klassen till ett äventyrsbad. Elva kvinnor i hemtjänsten i Forsbacka fick nya arbetskläder. Barnen på avdelning 67 på Centrallasarettet i Västerås fick ett lass leksaker.

Stort tack för alla ansökningar. Stort tack för ert förtroende att dela med er av er själva till oss.

Anders Gerdin

chefredaktör och ansvarig utgivare

Fatima Johansson

redaktionell projektledare för Återbäringen