Innelistan

– med utelistan

NYHETER
Foto: BJÖRN LINDAHL

1 (10) Robinson-Zübeyde

Jag säger inte att hon är smartast i hela världen, eller ens på Tengah, men hon är otroligt rolig att titta och lyssna på. Zübeyde Simsek är färgstarkast i ”Expedition: Robinson” i år. Precis som hon var förra gången hon var med. Hoppas hon inte ryker i något öråd snart. Programmet kommer inte alls att bli lika roligt utan henne. Låt Zübeyde roa dig varje lördag i SVT1, klockan 20.00. Hon är kungen.

2 (3) Grynet

Är hon SVT:s bästa tv-personlighet? Ja, förmodligen. Grynet, även känd som Elin Ek, är precis hur skön som helst. Och bra smak har hon också. Rosa är ju sjuuukt snyggt!

3 (1) Nicke Borg

Det är fest varje gång ”Minus celsius” kommer på tv:n eller radion. Backyard babies är så förbaskat bra nu.

4 (NY) Ingmar Bergman

Nu efter ”Saraband”, som visades på SVT i måndags, ska Ingmar Bergman pensionera sig. Det vore rätt så himla tufft att dra sig tillbaka med en meritlista som den här gubbens.

5 (NY) Anders Lundin

Jag skrev visserligen nyss att det är Zübeyde som är kungen i ”Expedition: Robinson”. Men det kanske egentligen är Anders? Han har ju varit med klart flest gånger.

6 (5) Dogge Doggelito

En av de coolaste killarna som går i ett par skor. Och keps.

7 (4) Cajsalisa Ejemyr

Cajsalisas sköna sång är värd lite av dina örons dyrbara tid. Lyssna på ”Either way”.

8 (9) Toril Lindqvist

Ge Alice in Videoland och Toril en chans och sätt på syntiga debutplattan ”Maiden voyage”.

9 (8) Peter LeMarc

”Det som håller oss vid liv” är stabil. Konvertera till LeMarxismen du också.

10 (6) Anna Mann heimer

Låt SVT1 gå på efter ”Robinson” på lördag. Då kommer nämligen braiga Anna och hennes filmfrågesport ”Popcorn”. Och felet med det programmet är mest att det är för kort.

Utelistan

1 Robinson-Pål

Jag vet inte hur det är för er, men när jag ser Pål i ”Robinson” ser jag bara de där stackars ryska prostituerade från hans dokumentärfilm framför mig. (De som han filmade när han själv låg med dem, alltså.)

2 Klas Lund

Frontman för Svenska Motståndsrörelsen. För landets nazister, med andra ord. Fräscht.

3 Jocke Berg

Jocke är knäckt för att vi ”jävla hyenor” i media har uppmärksammat att han har blivit pappa. Ett råd i all välmening: Spänn av. Barn tar skada av stress.

Karolina Fjällborg