Populärast i Spotlight just nu

Kändisarna som valts i flest portföljer

1 av 3
Anitra - populär
NYHETER

Näringslivet, med Lars-Eric ”Mr Bonus” Petersson i spetsen, dominerade Spotlight närmast totalt under veckan som gick. Ända tills igår, torsdag, då Göran Persson och Anitra Steen laddade upp med det tunga artilleriet – det planerade giftermålet i vinter.

Ännu en vecka i Spotlight löper mot sitt slut, och det gäller att se över portföljerna inför veckans som kommer. Före midnatt på söndag måste alla köp- och säljuppdrag läggas upp, för att ändringarna ska slå igenom i nästa veckans laguppställning.

Vid sidan av Skandia-affären, som sannolikt kommer att fortsätta ge eko i nyhetsbevakningen ytterligare ett tag framöver, präglas nästa vecka av Nobelfesten på onsdag (10/12) och uppladdningen inför Sagan om ringen-premiären. Redan på måndag är det Europapremiär för filmen, och på lördag är det dags för den svenska kändiseliten att få mingla loss med Konungens återkomst.

Läge att hålla ögonen på flera kungligheter i nästa vecka alltså. Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine kommer säkert alla att glänsa på Nobelmiddagen. Och vad gäller Sagan om konungens återkomst – samtliga huvudrollsinnehavarna finns att välja i Spotlight: Liv Tyler (Arwen), Viggo Mortensen (Aragorn), Elijah Wood (Frodo) och Orlando Bloom (Legolas).

I övrigt är veckan svårtspekulerad – men ska man gå efter de tävlande i Spotlight, så kommer den att innebära en fortsatt dominans för Anitra Steen – tätt följd av Emma Andersson. Att döma av portföljvalen så borde det snart hända något i Expedition: Robinson snart?

Mest populära kändisarna just nu

De tio populäraste Spotlight-kändisarna just nu. Procentsiffran anger i hur många portföljer som de förekommer.

1. Anitra Steen (44,93%)

2. Emma Andersson (36,12%)

3. Michael Jackson (30,21%)

4. Robban Andersson (27,77%)

5. Prinsessan Madeleine (17,73%)

6. Sven-Göran Eriksson (16,89%)

7. Zübeyde Simsek (14,73%)

8. Anja Pärson (14,35%)

9. Bengt Braun (13,51%)

10. Linda Rosing (13,04%)

Att notera är att Anitra Steens blivande make, Göran Persson, inte är ett särskilt populärt val i Spotlight – bara lite drygt 10 procent har valt statsministern. Lite underligt, eftersom Persson gett skyhögt mer poäng än någon annan profil i Spotlight.

Lycka till med era nya placeringar – och glöm inte att gå in och välja superstar varje dag!

Sagan om ringen-stjärnorna

Spotlight-kändisarna som spelar i Sagan om Konungens återkomst.

Göran Fröjdh