Populärast i Spotlight just nu

- kändisarna som du ska hålla koll på i veckan

1 av 3
Anitra - poppis.
NYHETER

Populärast i Spotlight just nu – Anitra Steen.

Statsministerns fru har valts av nära hälften av alla som spelar Spotlight, och är därmed popuärare än både prinsessan Madeleine, ”Svennis” och Robinson-Emma.

Förra veckan dominerades nyhetsflödet av affärerna i Skandia, medan denna har gått i festligheternas tecken. Först statsminister Göran Perssons och Anitra Steens hemliga bröllop, och sedan den uppmärksammade Nobelfesten, där de nygifta stal showen.

Visserligen är det ett par dagar kvar innan det går att summera veckan, men redan nu känns det ganska säkert att utse Persson och Steen till veckans poängvinnare.

Det händer i nästa vecka (v 51)

Sista veckan före jul innehåller åtminstone en stor händelse av Spotlight-dignitet – premiären på Sagan om konungens återkomst. Räkna med att det skrivs ytterligare om Ringen-skådisarna ( Viggo Mortensen, Elijah Wood, Liv Tyler och Orlando Bloom) – men kanske inte alls så mycket som veckorna inför filmen.

På torsdag den 18 december startar hockeyturneringen Baltica Cup i Moskva, där Tre kronor deltar med ett ungt lag med sju landslagsdebutanter. Räkna med att Sveriges coach Hardy Nilsson hamnar i skottlinjen igen om skridskorna slinter för kronorna?

Sedan lackar det mot jul – men glöm för all del inte att Drottning Silvia fyller 60 dan före dan. Vem vet, festligheterna tjuvstartar kanske redan i veckan som kommer?

Dessutom rullar Expedition: Robinson vidare. Förra helgen var det Robban som skapade de största rubrikerna – men vem blir det som hamnar på Aftonbladets förstasida nästa vecka?

Populäraste kändisarna just nu

Här är listan på de 10 populäraste kändisarna i Spotlight just nu. Procenttalet anger i hur många spelarportföljer som kändisen finns. Siffran inom parentes anger förra fredagens popularitet (5/12).

1 (1) Anitra Steen

vd för systembolaget, statsministerns fru

(45,51%)

2 (2) Emma Andersson

sångerska och dokusåpastjärna

(36,3%)

3 (4) Robban Andersson

dokusåpastjärna

(28,67%)

4 (5) Madeleine

prinsessa

(26,69%)

5 (3) Michael Jackson

sångare och låtskrivare

(24,07%)

6 (6) Sven-Göran Eriksson

coach för Englands fotbollslandslag

(16,04%)

7 (9) Bengt Braun

styrelseordf. Marieberg

(15,17%)

8 (8) Anja Pärson

slalomdrottning

(15,09%)

9 (7) Zübeyde Simsek

frisör och Robinsonstjärna

(14,69%)

10 (10) Linda Rosing

modell och dokusåpastjärna

(14,69%)

Lycka till med placeringarna i veckan – och glöm inte att gå in och göra uppdateringarna senast på söndag kväll!