Victoria och Daniel på hemlig nyårsresa

Vännerna talar om förlovning

Foto: johan solum
romatiskt nyår Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har hyrt en stuga i Sälen liksom prinsessan Madeleine och hennes pojkvän. ”De har varit tillsammans i över två år, och jag blir inte förvånad om Daniel friar vid tolvslaget. Han är ganska romantiskt lagd…”, säger en av Daniels vänner resan.
NYHETER

Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel Westling har hyrt en stuga i Sälen och skålar i natt in det nya året i champagne.

Och nu talar vännerna om en nyårsförlovning:

– Jag blir inte förvånad om Daniel friar vid tolvslaget, säger en kompis till paret.

Det blir ett romantiskt nyårsfirande för kronprinsessan Victoria och hennes pojkvän.

Tillsammans med några vänner hyr de en stuga i den svenska fjällvärlden.

På programmet står skidåkning, bastubad och romantiska middagar. Under nyårskvällen blir det ett privat party med fyrverkerier och champagne vid tolvslaget.

Ett par ”på riktigt”

Resan till Sälen har varit inplanerad länge, och det blir den första semestertrippen för paret sedan de tillbringade en vecka tillsammans i New York i höstas.

Det är ingen hemlighet att kärleken mellan Victoria och Daniel växer sig allt starkare.

– Det senaste halvåret har de blivit mer som ett par ”på riktigt”. Nu umgås de nästan jämt på fritiden, berättar en vän och fortsätter:

– Victoria är så glad att hon hittat kärleken. Jag menar, det har absolut inte varit det lättaste för henne att ta kontakt med killar.

När kungen och Silvia insåg vad Daniel betyder för Victoria tog de emot honom med öppna armar. Ockelbokillen fick bland annat bo tillsammans med familjen på Solliden. Där visade han sig också första gången offentligt med kungligheterna under en konsert i Borgholms slottsruin.

Romantiskt lagd

I somras kunde Aftonbladet avslöja att Victoria vill förlova sig med Daniel. Hon har redan talat med kungaparet som godkänt hennes pojkvän, och nu säger en av Daniels vänner:

– De har varit tillsammans i över två år, och jag blir inte förvånad om Daniel friar vid tolvslaget. Han är ganska romantiskt lagd?

Under nyårsfirandet finns också prinsessan Madeleine och hennes pojkvän Jonas Bergström på plats i Sälen med sitt kompisgäng.

Men kungaparet firar på annat håll och smäller av sina champagnekorkar i Storlien.

Då kanske Victoria redan har svarat ja.

…men det är kung och regering som ger tillstånd

Daniel Nyhlén