Maddes pojkvän i bråk med ex-killen

1 av 3 | Foto: MATTIAS CARLSSON
Jonas Bergström, Madeleines nuvarande kille.
NYHETER

Prinsessan Madeleine kunde inte göra någonting.

På dansgolvet utbröt plötsligt ett bråk mellan hennes pojkvän Jonas Bergström och ex-pojkvännen Erik Granath.

– Det är ingen hemlighet att de hatar varandra, säger en vän till prinsessan.

Krogbråket inträffade på nattklubben Kharma i centrala Stockholm i lördags natt. Prinsessan Madeleine var inbjuden till restaurangen på en drink anordnad av hennes väninnor Veronica Arph, Sofie Stenbeck och Charlotte Köning.

Madeleine och hennes sällskap, bland annat vännen Dag Werner och pojkvännen Jonas Bergström, anlände till inneklubben vid midnatt.

På plats fanns redan Madeleines ex-pojkvän Erik Granath. När han gick fram och kramade om Madeleine blev Jonas Bergström, enligt uppgifter till Aftonbladet, irriterad.

Muckade gräl

– De började bråka med varandra. Det var inte en trevlig stämning om jag säger så, säger en källa.

Enligt ögonvittnen blev Erik Granath förbannad över Bergströms beteende och började ”mucka gräl” med prinsessans nuvarande kille.

– Det är ingen hemlighet att de hatar varandra. Jonas och Erik tål inte varandra över huvud taget, säger en vän till prinsessan.

Efter en stund uppmärksammade krogens vakter bråket och ingrep. De eskorterade sedan ut Erik Granath.

I fredags kväll skulle Madeleine ha festat på Café Opera. Men eftersom krogen var så fullsatt avråddes hon av sin säkerhetsersonal. Prinsessan valde i stället att gå ut med sina vänner under lördagsnatten.

”Inte kommit över henne”

Det slutade inte som hon hade tänkt sig. Enligt vad Aftonbladet erfar har Erik Granath inte kommit över att hans förhållande med prinsessan är över.

– Jag tror att det handlade om svartsjuka, det var hela grejen. Madeleine tyckte nog att situationen mest var pinsam, säger en vän till prinsessan.

Aftonbladet sökte inatt både Erik Granath och ansvariga på Kharma. De gick inte att nå.

Daniel Nyhlén