30 sekunder om:

Big Brother-vårtor

NYHETER

”Big Brother” rullar igen och det ser ut som om alla våra förväntningar på denna skräp-tv:s Rolls Royce kommer att uppfyllas. Och en intressant sak är att samtliga deltagare testades för könssjukdomar innan de gick in i huset. Så att de skulle ha koll på fortplantningsprylarna i händelse av eventuell horisontalmambo.

Och inte för att förstöra det roliga, men jag var givetvis tvungen att kolla upp lite fakta. Och det råkar vara så att var tredje svensk har könsherpes. Det behöver inte bryta ut, men man kan fortfarande smitta andra. Alltså sitter fyra av de små kaninerna i huset och är smittohärdar. Vad gäller kondylom så får de flesta smittade inga synliga vårtor. Men har man haft oskyddat samlag med fler än två stycken så är risken mer än 50 procent att man har kommit i kontakt med viruset. Kondylomen kan ligga latent under flera år och fortfarande smitta. Alltså borde cirka sex pajsare i huset bära på det djävulusiska viruset.

Så jag skulle inte vara så säker på att det är fritt fram att ligga för BB-deltagarna. Varken på den röda eller den blå sidan”

Karolina Fjällborg