Veckans mest populära kändisar

Big Brother-Carolina - veckans nykomling i Spotlight

NYHETER

Nya Big Brother-gänget har börjat bli varma i kläderna - faktiskt till den grad att de börjat åka av allt som oftast i Big Brotherhuset. Minst kläder på sig har Olivier och Carolina, vilket visar sig direkt i deras popularitet i Spotlight.

Veckans raket... ...i alla fall vad gäller popularitet. Big Brother-Carolina finns i nära 500 portföljer.

Studerar man listan över de mest valda kändisarna i Spotlight idag (fredag 6 februari) ser man tydligt att förväntningarna är höga på Big Brother-Carolina. Hon gjorde entré i spelet så sent som förra veckan och finns redan i nära 500 portföljer, vilket innebär en sjundeplats på listan över de mest populära kändisarna just nu.

Big Brother har alltså gjort en raketstart på säsongen, och det är svårt att se att någon av de andra dokusåporna kan konkurrera med programmet just nu. Aftonbladets kändisexpert, Daniel Nyhlén, är emellertid tveksam till Carolinas och Olivier framtid i Big Brotherhuset.

- Programmet startade ju för mindre än två veckor sedan, och jag tror helt enkelt inte att de kommer att orka hålla det här tempot. Någon annan kommer vara tvungen att ta över skandalerna...

- Jadå, jag är övertygad om att det kommer att bli betydligt mer sex, fylla och andra skandaler i Big Brother innan de 100 dagarna är över.

De övriga dokusåporna - framför allt Farmen - för ännu så länge en tynande tillvaro i skuggan av Big Brother. Farmen Afrika har rullat i snart en vecka, men ännu har deltagarna inte gett några större avtryck i tidningsrubrikerna.

- Vi får väl se hur det går, om TV 4 lyckats sätta samman en lika fascinerande som sjuk rollbesättning som förra gången, säger Daniel Nyhlén.

- Det finns ju ingen Naken-Janne den här säsongen. I alla fall inte ännu...

- Det förvånar mig inte alls, Emma är ju den överlägset mest populära - och populistiska - figuren i Expedition: Robinson, vid sidan av Robban. Nästa vecka är det dags för stor final, med tillhörande kändisgala, och det skulle inte alls förvåna mig om Emma syns en hel del i veckan som kommer.

Vid sidan om dokusåpornas spännande värld är dramatiken stor i Skandia just nu. Både Ulf Spång och Ola Ramstedt sitter anhållna - men kommer det mer?

Här är listan på de tio mest populära kändisarna just nu (fredag v 5):

Tänk nu på att gå in och göra era kändisbyten senaste på söndag. Och glöm inte att sätta superstars!

Göran Fröjdh

ARTIKELN HANDLAR OM