INNELISTAN

med utelistan

NYHETER
Foto: LOTTE FERNVALL
Johan Rheborg bäst i nya filmen

1 (1) Johan Rheborg

Johan får ligga kvar på förstaplatsen för sin insats i Killinggängets långfilm "Fyra nyanser av brunt". Den är faktiskt himla bra. Och Johan är himla bra, för att inte säga bäst. Men det finns minst tio andra anledningar till att se filmen, så masa er iväg och gör det. Det är ingen skrattfest, men roligt på ett annorlunda sätt.

2 (NY) Emma Andersson

Robinson-finalen närmar sig med stormsteg. Det ser bra ut för Emma, som nu andra omgången har lärt sig det där med pakttänkande och nästan blivit en strateg. (Men ändå är sympatisk.)

3 (5) Mille Lansburgh

Om inte Emma vinner så hoppas jag att det blir hennes kille Mille, som känns som en reko grabb.

4 (2) Amanda Renberg

Amanda spelar Sofie, som inte är någon hora men kallas för en ändå, i "Hip hip hora!". Det är lite brevfilm över filmen, men den är rolig och Amanda är begåvad, så se den.

5 (NY) Omid Khansari

Skådis att hålla ögonen på. Förr var han bra i "De drabbade". Nu är han kanon som Lillen Lillito i SVT:s "Raggadish" egen dokusåpa "Big Bullshit".

6 (8) Chords

Hans "Wrap your chops" borde spelas mycket oftare på ZTV och MTV. Den är ju sagolik.

7 (NY) Nicko

The Mo:s och Kris Le Mans "Nostalgia Locomotive" är underskön. Nickos och gängets fullängdare kommer 3 mars och den borde vara bra.

8 (3) Magnus Carlson

Jag säger bara två saker. Weeping Willows.

9 (NY) Christine Meltzer

Christine Meltzer är en riktigt rolig tjej. Nu drar hon på krogturnén "Så pass" med Peter Magnusson och David Hellenius. Så nu har det blivit ännu skojigare att dricka öl.

10 (9) Victoria Tolstoy

Ibland måste man jazza upp sig lite. Det kan man enkelt göra med Victorias nya "Shining on you".

Utelistan

1 Hannah Graaf

Systrarna Hannah och Magdalena gör comeback i tidningen Moore. Och nog för att de får visa pattarna bäst de vill, men varför ställer de upp på samma gamla incestuösa bilder som förut?

2 Magdalena Graaf

Det är bara så himla, himla konstigt. Jag vill veta hur deras familjemiddagar ser ut.

3 Peter Gembäck

Pastor i Knutby. Bara en sådan sak.

Karolina Fjällborg