Prins Harrys nya flickvän: en släktaffär?

1 av 3 | Foto: MATRIX/SCANPIX
UTPEKAD Camilla Simon pekas ut som prins Harrys flickvän. De sågs härom kvällen lämna den trendiga nattklubben China White tillsammans.
NYHETER

LONDON

Prins Harry sägs nu träffa Camilla Simon, 21.

Hennes mamma har en gång haft en romans med James Hewitt som var prins Harrys mammas älskare.

Hewitt har till och med varit Camillas barnvakt.

De brittiska tidningarna har varit fyllda med uppgifter om den påstådda romansen mellan Dianas son prins Harry och Camilla Simon. Att romansen uppstått - om den nu finns - gör att spekulationerna kommer i gång ordentligt.

Camilla Simon är dotter till Katie Simon, 53, en förmögen societetskvinna. Katie Simon separerade för en tid sedan från James Hewitt, den förre arméofficeren som en gång hade en romans med prinsessan Diana.

Sälja kärleksbrev

Hewitt och Katie Simon hade ett relativt långvarigt förhållande (flera år efter prinsessans död) och de förblev ett par trots att Hewitt blev en av Storbritanniens mest avskydda män efter att han försökte sälja de kärleksbrev han fått från Diana.

Katie Simon påstås också ha betalt de miljonskulder Hewitt dragit på sig genom sitt extravaganta leverne - utan att ha egna inkomster.

När prins Harry häromkvällen besökte China White, en av Londons mest trendiga nattklubbar, flirtade han intensivt med en nakenmodell. Men han lämnade klubben med Camilla Simon och sedan dess har spekulationerna tagit fart.

Det har till och med framkommit att Hewitt satt barnvakt åt Camilla när hon skulle ha fester. Hennes mamma kunde ibland inte vara hemma då societetsungdomarna festade till det.

Prins Harrys far

Då fick Hewitt rycka in och vara närvarande så att grannarna inte skulle klaga.

Tidningarnas intresse mattas inte direkt av att det funnits uppgifter om att Hewitt egentligen är prins Harrys far.

Något som Hewitt och källor inom hovet alltid hävdat är fullkomligt nonsens.

Hewitt i dokusåpa

Hewitt deltar just nu en dokusåpa av Big Brother-typ som sänds i brittisk tv. Deltagare är personer som någon gång utmärkt sig i alla de olika dokusåpor som sänts i tv.

Hewitt var en gång med i en kändis-Big Brother för att samla in pengar till välgörenhet.

Leif Kasvi