Grattis, veckans Spotlightvinnare!

Jonas upptäckte veckans bombsäkra vad - och vann

NYHETER

Förra veckan var det enklare än någonsin att håva in poäng i Spotlight - lördagens vad om vem som skulle stå kvar längst på plankan var nämligen omöjligt att förlora. Bland dem som satsade maximalt fanns Jonas Thor, som därmed fick 30.000 poäng gratis, och vann veckans omgång av Spotlight.

Att slå vad är ett av de enklaste sätten att vinna i Spotlight - oddsen är ofta höga och antalet poäng som man satsar är ofta få i sammanhanget. I lördags var hade Spotlight-redaktionen dock bjudit på ett vad som inte gick att misslyckas med: fem olika vad, vart och ett med en av de kvarvarande Robinson-deltagarna. Påståendet i vart och ett av dem var att deltagaren skulle stå kvar på plankan. Den som satsade maximalt med poäng (3000) i alla fem vaden var garanterad att vinna 45.000 poäng - dvs 30.000 poäng efter att insatsen dragits.

- Det var inget att tveka på där, säger Jonas Thor, 34, studerande i Luleå som blev veckans vinnare.

- Önskar bara att Svenska Spel kunde göra nåt liknande nån gång...

Jonas, eller "Jonte" som han heter i Spotlight, har varit med i Plus sedan starten den 19 november förra året, och Spotlight ser han som ett kul tidsfördriv.

- Taktiken är väl att försöka komma ihåg att logga in varje dag, försöka välja lämplig superstar samt att slå vad så mycket som möjligt med de "bra" odds som oftast gäller.

Den här veckan gick det ju vägen - Spotlightredaktionen ber att få gratulera. Sperolotter och en egen löpsedel är på väg med posten.

Göran Fröjdh