Fem nya ansikten i Spotlight

- och Ozzy gör comeback efter MC-kraschen

NYHETER

Det hettar till i politiken - både på hemmaplan och i USA. Kd-doldisen Göran Hägglund tar över rodret efter Alf Svensson, och på andra sidan Atlanten drar John Kerry ifrån i kampen om vem som ska utmana president Bush i höstens val.

Bägge finns nu att välja i Spotlight.

Göran Hägglund.

Men det är inte bara i politiken som det rör på sig. I veckan som kommer är det dags för den prestigetyngda Oscarsgalan - och en av de nominerade filmerna i år är svenska "Ondskan", som bygger på Jan Guillous roman med samma namn. Unga stjärnskottet Andreas Wilson spelar huvudrollen - och finns nu att välja i Spotlight.

En annan uppmärksammad debutant är 16-åriga Amanda Renberg, som spelar huvudrollen i bioaktuella "Hip hip hora", en film som debatterats mycket för sitt kontroversiella tema. Amanda spås en lysande filmkarriär, och finns numera med i Spotlight.

Stefan Persson, H&M:s huvudägare och en av Sveriges rikaste män, syns kanske inte i nyheterna särskilt ofta - men när han gör det blir rubrikerna desto större. Därför tycker vi att Persson är ett välkommet tillskott till Spotlights näringslivskategori.

Till sist en efterlängtad comeback: Ozzy Osbourne. "The Prince of Darkness" har ju legat i karantän här i Spotlight efter sin svåra MC-olycka i slutet av förra året. Men nu är den gamle fladdermusätaren tillbaka igen, och därför välkomnar vi honom också tillbaka in i spelet.

Upprensning bland såporna

Samtidigt som flera nya namn tillkommit i spelet, har vi valt att plocka bort ett antal gamla ur spelet. Framför allt gäller detta kategorin "wildcards", där vi tagit bort ett antal Robinson-, Farmen- och Big Brotherdeltagare. Dessutom har advokat Leif Silbersky bytt kategori - från samhälle till näringsliv. Så för att inte missa poäng - se över era portföljer. Senast på söndag måste ändringarna vara gjorde för att köp och försäljningar ska gå igenom inför nästa vecka.

Och glöm inte att välja superstar - varje dag. Det tjänar du på!

Göran Fröjdh

ARTIKELN HANDLAR OM