Innelistan

Med utelistan

NYHETER
Foto: Börje THURESSON

1 (2) Emma Andersson

Man har ju aldrig sett ett Robinson-vinnare så glad. Det var faktiskt otroligt kul att Emma vann sista ”Expedition: Robinson” i lördags. Hon fick i och för sig lite bimborykte efter expeditionen 2001, men nu när vi har sett riktiga dokubimbos som Linda Rosing, Carolina Gynning och Vincent Hamilton bara måste man gilla henne.

2 (3) Mille Lansburgh

Och pojkvännen Mille kom tvåa. Hur gullig var inte den finalen på en skala? Inte ens Robbans pinsamma utspel kunde sabba den.

3 (1) Johan Rheborg

Johan som den märklige mannen Ernst är något av det bästa på bio just nu. Men ni bör kolla in ”Fyra nyanser av brunt” även för Robert Gustafssons, Henrik Schyfferts, Jonas Indes, Sofia Helins, Anna Björks och Maria Kulles skull.

4 (7) Nicko

Nicko är någonting att se fram emot varje gång man sätter på tv:n. The Mos ”Nostalgia locomotive”, där han får uppbackning av Kris Le Mans, är så otroligt fin.

5 (NY) Annika Lantz

Annika har länge varit en klippa i etern. Men nu när man kan se hennes ”Lantz i P3” även i SVT2 är hon plötsligt en oas i televisionen också.

6 (5) Omid Khansari

Omid är en ny favorit i tv-världen. Nu som skön pajsare i ”Big Bullshit” i ”Raggadish”. Titta på torsdagar i SVT1, 19.00.

7 (NY) Nicolai Dunger

I princip alla som har hört honom gillar honom. Så passa på att se Nicolai in action, för nu är han ute på Sverigeturné. Det vore synd att missa honom.

8 (4) Amanda Renberg

Amanda är bra på att spela en stackars tonårstjej i ”Hip hip hora!”. Ska bli kul att se var hon dyker upp nästa gång.

9 (NY) Emma Gray

Emma har slagit sig i slang med Orvar Säfström i SVT:s ”Filmkrönikan”. Stackars ZTV blir av med alla sina duktiga filmmänniskor.

10 (9) Christine Meltzer

Christine är ute på krogturnén ”Så pass” med David Hellenius och Peter Magnusson, så nu har du verkligen en anledning att dricka öl och vin. Utnyttja den!

Utelistan

1 Olga Kouchnirtchouk

Den som förmodligen använder huvudet minst av alla inne i Big Brother-huset (förutom Gynning och de Paris, förstås). Och det säger verkligen en hel del.

2 Jonas Wramell

Stylisten Jonas och inredningsdesignern Jimmy är programledare för TV4:s nya ”Stylingakuten”, som ska vara det svenska svaret på ”Fab 5”. Och var inte konceptet uttjatat redan när programmet var på planeringsstadiet”

3 Jimmy Schönning

”så är det definitivt det nu. ”Akuten” borde bytas ut mot ”Bårhuset”. Så dött känns det.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM