Freddie knep segern

Fotbollsfebern har drabbat Sverige - fyra fotbollsprofiler bland topp fem

NYHETER

Fotbollsfebern har drabbat Sverige – vilket sätter tydliga spår på Kändistoppen. Av de fem mest omskrivna förra veckan var fyra fotbollsprofiler.

En intensiv fotbollsvecka, med seger i landskampen mot England och dessutom allsvensk fotbollspremiär, är över. Veckans segrare Fredrik Ljungberg fick ett tufft slut på veckan när han bröt handen under lördagens match med Arsenal. Hur länge blir han borta från spel?

Freddie får sällskap av Zlatan, Svennis och Kim Källström bland de fem översta på listan, vilket visar att fotbollstemperaturen är hög i Sverige för tillfället. Säkert lär även allsvenskan sätta sin prägel på spelet framöver.

Den som lyckades spräcka fotbollsdominansen i toppen var listtvåan Göran Persson, vars köp av en tolvmiljonersgård åt sig och Anitra Steen gav en hel del rubriker.

Schlagerfebern har tagit en paus - säkert högst tillfällig med tanke på att det snart är dags för Europafinal i Istanbul. Bara Lena Ph håller sig kvar på listan. Sistaplatsen knep Peter Jöback, som inte bara har en ny platta på gång, utan dessutom effektfullt kom ut hos Luuk i fredags.

Här är hela Kändistoppen för vecka 14 2004:

Maria Wångersjö