Nya avslöjanden hotar Beckham

Loos tjänar miljoner på att berätta allt om hans otrohet

Foto: ALL OVER PRESS
HAR NYA UPPGIFTER Rebecca Loos, t v, uppges få 4,5 miljoner för nya avslöjanden om Beckham. Enligt uppgift är hon inte i första hand intresserad av pengarna. För henne handlar det om att hämnas för att hon fick sparken som personlig assistent.
NYHETER

LONDON

Vi kanske bara sett början på den spektakulära otrohetsaffären mellan David Beckham och hans förra assistent Rebecca Loos.

26-åriga Loos hotar nu med att "slå spiken i kistan" på äktenskapet mellan David och Victoria Beckham.

Hon får runt 4,5 miljoner svenska kronor för att berätta ALLT.

De nya uppgifterna förmedlades i natt av den brittiska tidningen Daily Mail.

Enligt deras insideinformation kommer Rebecca Loos att avslöja nya sensationella detaljer under påskhelgen - troligtvis i söndagstidningen News of the World.

Hon hävdar:

Att hon och David Beckham plus ytterligare en kvinna hade en "trekant" i hennes hotellsvit.

Att David gråtit ut mot hennes axel och beklagat sig över att hans äktenskap med Victoria var under upplösning. Detta på grund av att Victoria så ofta lämnade honom ensam i Madrid medan "Posh" gjorde reklam för sin egen karriär.

Att hon har ovedersägliga bevis för att hennes fyra månader långa kärleksaffär med fotbollsstjärnan verkligen är sann. Det kan handla om videofilmer och fotografier, tagna i smyg.

Att hon nu även förmått sin väninna, som också sägs ha delat säng med David Beckham, att träda fram och berätta sin story.

Att hon sett David hångla med supermodellen Esther Canadas på en nattklubb i Madrid. Esther Canadas medverkade som skådespelerska mot Pierce Brosnan i filmen "Äventyraren Thomas Crown".

Enligt en affärsöverenskommelse med mediagurun Max Clifford är det nu klart att News of the World kommer med nya "smaskiga" bevis på söndag.

En ren hämnd

Rebecca Loos sägs få cirka 4,5 miljoner svenska kronor för besväret.

Fortfarande hävdas dock att huvudanledningen till hennes agerande inte är pengar - utan en ren hämnd mot paret Beckham för att hon fick sparken som personlig assistent.

David Beckham vägrade kommentera de nya uppgifterna när han återkom från Franska alperna.

Daily Mail spekulerar i att "den tredje kvinnan" är den spanska fotomodellen Nuria Bermudez, 23.

Halva Real Madrid

Hon har ofta kallats "Spaniens Jordan" och har mycket dåligt rykte: enligt spansk skvallerpress har hon "legat med halva Real Madrid" och skrutit för sina vänner om att David Beckham är en av hennes erövringar.

Men anklagelserna strömmar nu in från alla håll. Massor av lycksökerskor och fotbollsgroupies säger sig nu ha haft sex med Beckham.

En av dem, en kvinna vid namn Helia, framträdde i går i spansk tv och påstod att Real Madrid-stjärnan vid tre tillfällen haft sex med hennes väninna på den fashionabla nattklubben Cafe Buddha.

Beckham, nu i Madrid, sägs vara villig att konfrontera dessa kvinnor med ryktena och svara dem öga mot öga.

Tidigare artiklar:

Peter Wennman