”Beckham är inte bra på att kyssas”

Svenska Frida berättar om natten med stjärnan

1 av 3 | Foto: BINGO RIMÉr
hon kysste beckham Fotomodellen Frida Karlsson träffade fotbollsstjärnan på en fest.
NYHETER

Svenska Frida Karlsson, 22, fick en romantisk natt med David Beckham på Hotel Hilton i Schweiz.

I Aftonbladet väljer hon nu exklusivt att berätta hur fotbollsstjärnan försökte förföra henne.

– Han tittade mig i ögonen, höll sina händer kring mina höfter och kysste mig, säger hon.

När modellen Frida Karlsson träffade David Beckham i schweiziska Basel den 15 december i fjol hade hon ingen aning om att hon i dag skulle vara en av Europas mest jagade kvinnor.

Tillsammans med ett gäng svenska modeller var Frida inbjuden att festa med spelarna i Real Madrid på trendklubben Mad Max.

Där träffade Frida först fotbollsstjärnan Ronaldo som hon dansade med en stund. Ett par timmar senare fick Frida ögonkontakt med David Beckham som stod vid baren med sina livvakter.

– Vi började flirta lite och höll ögonkontakten, men det var inte förrän vi sågs i vip-rummet som vi kom varandra närmare, säger hon.

Han tog kontakt

När Frida, klädd i en kort Dolce&Gabbana-klänning, gick förbi David Beckham på dansgolvet tog fotbollsstjärnan kontakt med den svenska modellen.

– Han sa ”hej” och frågade om jag hade en trevlig kväll. Vi fortsatte prata lite om allt möjligt, säger Frida.

– Jag reagerade på att han hade en pipig och gäll röst med en nästan bonnig dialekt.

Paret sågs igen efter några timmar. Vid 4-tiden på morgonen möttes de på Hotel Hilton där en stor efterfest hölls i Ronaldos rum på sjunde våningen. Frida och David fortsatte att flirta med varandra för att sedan mötas ute i hotellkorridoren.

– Han tittade mig i ögonen, höll sina händer på mina höfter och kysste mig. Jag höll mina händer om hans rygg och vi kysstes en stund. Han smakade alkohol och jag upplevde att det var han som tog initiativet, säger Frida.

Efteråt tittade paret på varandra en kort stund. David log och sen skildes de åt utan ett ord.

Tänkte inte på Posh

– Jag tänkte aldrig på att han var ihop med ”Posh”, men kände bara att det inte var värt att fortsätta. Dessutom upplevde jag aldrig ett ”wow” då han var inte så jättebra på att kyssas.

Sedan romansen, genom rykten, läckte ut har Frida Karlsson jagats av den engelska tabloidpressen som erbjudit henne upp till

650 000 kronor för att berätta om sitt möte. Flera engelska reportrar har också sökt upp henne i föräldrahemmet. Men Frida har vägrat att prata med dem.

– Det var kohandel kring mig och jag köper inte det för jag är ingen lycksökerska. Det var bara en kyss, men kanske en kyss för mycket, säger hon.

Tidigare artiklar:

Daniel Nyhlén

ARTIKELN HANDLAR OM