Älskarinnan: ”David Beckham ljuger”

– Det jag har sagt är bara sanningen

1 av 2 | Foto: Getty Images
– Jag gjorde fel som gjorde detta, det vet jag. Men det hände och jag tänker inte leva resten av mitt liv med en lögn, säger Rebecca Loos.
NYHETER

Rebecca Loos har erkänt att hon var David Beckhams älskarinna.

Nu rasar hon mot att paret Beckham avfärdar alla sexanklagelser.

– Det här är fakta, det här är sanningen, säger hon.

När David Beckham skrev på för Real Madrid blev spanjorskan Rebecca Loos hans nya personliga assistent. Och ryktena lät inte vänta.

Nattklubbsbesök

Efter ett nattklubbsbesök i höstas pekades hon ut som den engelske landslagskaptenens älskarinna. Men hon vägrade kommentera och stormen blåste förbi – för stunden.

För i en fem sidor lång artikel sa sig tidningen News of the World förra söndagen kunna avslöja förhållandet. Med SMS, tidpunkter och platser pekade tidningen ut förhållandet.

Förmåddes bryta tystnaden

I helgen slog Storbritanniens största tidning till igen. Rebecca Loos förmåddes att bryta tystnaden. Och nästa älskarinna trädde fram – fotomodellen och australiensiskan Sarah Marbeck, 29.

De två berättade i detalj om sina sexupplevelser med David Beckham och hävdade att de båda haft längre förhållanden till superstjärnan. Ett besvär brittiska medier uppgivit att Rebecca Loos ska ha fått närmare fem miljoner kronor för.

David och Victoria Beckham har hela tiden avfärdat uppgifterna. Och så sent som i måndags avfärdade parets taleskvinna anklagelserna:

”Absurda påståenden”

– Den här helgen har en rad än mer absurda och obekräftade påståenden publicerats om David och Victoria Beckham.

– Paret fortsätter att avfärda dessa historier och de kommer inte att kommentera dem ytterligare i detta läge.

Nu rasar Rebecca Loos mot paret och hävdar att hennes historia är helt sann. Brittiska Sky One har träffat henne och i en exklusiv intervju frågar reportern Kay Burley i morgon kväll ut henne i programmet ”Rebecca Loos: My Story”.

I de delar som redan släppts säger Rebecca Loos:

– Folk kallar mig lögnare och annat. Men faktum är att det var så här, det här är fakta, det här är sanningen.

”Måste träda fram”

Hon förklarar också att hon till slut saknade val, hon var tvungen att träda fram.

– Jag ska inte behöva skämmas. Jag gjorde fel som gjorde detta, det vet jag. Men det hände och jag tänker inte leva resten av mitt liv med en lögn, säger Rebecca Loos.

De senaste dagarna har paret Beckham visat en enad front mot världen. I helgen fanns Victoria på plats när David spelade seriematch och i veckan har man setts umgås på sin engelska herrgård och ute i det brittiska nattlivet.

David Beckham har nu återvänt till Spanien och Real Madrid för ett kortare träningsläger.

Mattias Lundell