”Beckham tog andan ur mig”

I kväll berättar älskarinnan allt

NYHETER

LONDON

David Beckham har en hemlighet, en privat, kroppslig detalj som bara en intim sängkamrat kan känna till.

David Beckham har också ett problem:

Hur ska han förklara för sin fru att Rebecca Loos kan beskriva denna hemlighet?

Foto: reuters
HOTAR AVSLÖJA INTIMA DETALJER Rebecca Loos berättar i kväll om sitt kärleksförhållande med Storbritanniens störste fotbollstjärna. - Jag var så fantastiskt lycklig, säger hon till Sky.

I kväll berättar hon om sin sexaffär med fotbollsidolen i tv-kanalen Sky.

Glimtar ur intervjun har redan visats och i dagens engelska tidningar avslöjas ytterligare detaljer ur hennes berättelse.

Det står klart att Rebecca, 26, har alla trumf på hand.

Det finns inte längre någon som tror att hon ljuger. Till och med etablerade experter på kroppsspråk är säkra på att hennes berättelse är hundraprocentigt sann.

Intima detaljer

I intervjun lämnar hon ut intima detaljer om de sammanlagt fyra kärleksnätter som hon och David Beckham hade före jul förra året.

Hon lägger särskild vikt vid det första tillfället, då de två hamnade ensamma i samma hotellsvit och hade en het natt tillsammans.

"När jag vaknade stod han redan i duschen. Han skulle i väg till träningen. Sen kom han och sa: ta lite frukt. Han matade mig med jordgubbar, det var otroligt romantiskt och jag mådde som en miljon dollar. Jag kände mig speciell. Jag tror inte jag var kär, men han fick mig att känna mig som den enda kvinnan i världen. När du känner på det viset räknas ingenting annat. Jag var så fantastiskt lycklig, han tog andan ur mig."

Vadslagningen slår alla rekord

Peter Wennman