30 sekunder om...

Beckhams

NYHETER

Lite girl power nu Posh!

David Beckhamhar haft en affär med sin personliga assistent. (Det finns tydligen vattentäta bevis.) Men Victoria kallar tjejen för en lögnaktiga kossa och säger att hon och David ska ta sig igenom det här. Allt är den elaka manslukerskan Rebeccas fel, som har ägnat all sin kraft åt att förföra stackars David.

Och visst har man hört den förut. Ända sedan man var tre äpplen hög har man hört tjejer som har varit arga på tjejerna som deras killar har strulat med, medan killarna har sluppit undan. Hela vägen från dagis till Vita huset är det samma sak. Snubbarna gör bort sig och sedan står Lisa, 16 år eller Hillary Clinton där och håller fast vid sin man och ska "klara sig igenom det här". Som om det vore ett tecken på styrka att stanna kvar hos någon som har talat om för hela världen att man är ett så dåligt ligg att en praktikant med stans fulaste frisyr är att föredra.

Posh borde ha lite stake och lämna karln. Hon var med och myntade uttrycket girl power. Nu är det dags att börja praktisera den.

Karolina Fjällborg