Hetast i Sverige just nu

Beckham dominerar i Kändistoppen
- för andra veckan i rad

NYHETER

Sveriges mest kända person just nu: David Beckham. Under de senaste veckorna har han skapat fler rubriker än någon annan kändis i Aftonbladet. Det visar Kändistoppen, listan över veckans hetaste nyhetsprofiler.

Kändistoppen baseras på data från webbspelet Spotlight, som går ut på att förutse vilka kändisar som kommer att synas mest i Aftonbladet. Varje kändis får poäng beroende på hur ofta och mycket hon eller han syns i tidningen. Mer än 400 aktuella namn finns i spelet - både svenska och internationella kändisar, och nya tillkommer hela tiden. Varje vecka tar vi tempen på Kändissverige, genom att ta fram listor på vilka som synts mest i spalterna.

Under den senate sjudagarsperioden har det handlat om en nästan total dominans från David Beckhams sida. Och det är inte för sina insatser i Real Madrid som han fått uppmärksamhet - utan för kärleksaffären som Beckham påståtts haft med sin personliga assistent Rebecca Loos. Hustrun Victoria har förstås reagerat högljutt på anklagelserna, vilket ger "Posh" en tredjeplats på Kändistoppen.

På andra plats hittar vi Fame Factoryfinalisten och schlagerartisten Sara Löfgren, som lyckades knipa åt sig en förstasidesplacering genom att kräva en ändring av reglerna i tävlingen.

Kändistoppen 15 april - hela listan

Nyheterna som gav poäng

Några av veckans artiklar ur Aftonbladet som gav kändispoäng.

Vill du också spela Spotlight?

Köp en "aktieportfölj" med Sveriges hetaste kändisar - och vinn fina priser

Göran Fröjdh

ARTIKELN HANDLAR OM