Beckham i tårar: Jag var otrogen

NYHETER

LONDON

Så kom då erkännandet.

David Beckham grät när han berättade för sin fru Victoria att han haft en sexaffär med assistenten Rebecca Loos:

- Ja, jag gjorde det. Jag var otrogen.

Han har bett Posh att förlåta honom - men hur ska han förklara de andra affärerna?

han gråter - hon vill skiljas De har visat upp sin kärlekslycka för världen, och tjänat miljoner på det. Nu är krisen total. David Beckham gråter och ber Victoria förlåta honom för otroheten. Fru Beckham är nära ett sammanbrott och kan varken sova eller äta. Enligt brittisk press planerar hon att söka skilsmässa.

Fru Beckham firade sin 30-årsdag utan David i går och har, enligt brittisk press, planer på att söka skilsmässa inför domstol.

Detta inte enbart på grund av Davids hemliga sexnätter med Rebecca Loos. Den historien har Victoria redan svalt och försökt glömma.

Det är i stället alla nya uppgifter om andra älskarinnor som stör henne.

Otrogen på vild fest

Söndagstidningen News of the World, som avslöjade historien från början, berättar i dag nya detaljer om Victorias förtvivlade försök att hålla reda på sin man under vilda partynätter i Madrid.

Paradoxalt nog är det Rebecca Loos som är en centralfigur under ännu en förmodad otrohetsaffär.

Den 22 september i fjol befann sig Victoria ute på pr-turné medan David var gäst på lagkompisen Ronaldos vilda födelsedagsfest på ett hotell i Madrid.

Victoria anade redan då att Rebecca och David hade någonting "på gång", och ringde nästan oavbrutet hela kvällen till Rebecca för att få veta vad David gjorde.

- Vad är det som händer? Vad sysslar han med? Låt mig tala med honom!

Rebecca förklarade att hon inte visste var han befann sig. Men hon ljög - i själva verket låg David Beckham i ett rum med den spanska fotomodellen Esther Canadas.

Rebecca säger till News of the World:

- Jag kunde ju inte säga som det var. Men klockan tre på natten ringde Victoria igen, och nu skrek hon: Hördudu, du är på samma party som David! Så nu tar du tammefan och letar reda på honom. Nu! Och förresten, varför i helvete håller du på och festar ihop med min man?

Så Rebecca knackade på dörren till hotellrummet där en yrvaken David tog telefonen. Strax därefter lämnade en mycket sexigt klädd Esther Canadas samma rum.

Det råder, enligt Rebecca Loos, ingen tvekan om vad som hade skett därinne.

- Jag blev kanske lite svartsjuk. Jag hade ju varit med David tidigare och trodde han hade känslor för mig.

Hade sex samma kväll

Det hindrade inte Rebecca från att senare samma kväll gå in och lägga sig i samma hotellsäng som Esther Canadas redan hade legat i. Den natten hade David och Rebecca sex för tredje gången.

Det är uppgifter av den sorten som driver Victoria Beckham till sammanbrottets gräns. David har erkänt att han varit otrogen en gång - vad säger att det inte varit fler gånger?

Den lyxprostituerade Sarah Marbeck svär på att hon haft en sexaffär med Real Madrid-stjärnan. Och ännu fler kvinnor träder fram - i dagens The People påstår engelskan Celina Laurie, 27 år och dotter till en kyrkoherde, att hon hade sex med Beckham när Manchester United besökte Köpenhamn för knappt två år sen.

Det är knappast nån tröst för Victoria att hon får råd av Nancy Dell´Olio, Sven-Göran Erikssons sambo, i engelsk press i dag:

- Slåss för din man, precis som jag gjorde för Sven!

Enligt uppgift lär "Posh Spice" ha blivit helt utom sig när hon spelade upp ett videoband med tv-intervjun med Rebecca Loos på sin 30-årsdag.

När Rebecca beskriver hur hon blir matad med jordgubbar på morgonen förstod Victoria att hon berättade sanningen.

Det var nämligen Davids specialitet.

- Nej, nej " inte jordgubbar! Helvete också, skrek Victoria.

Hela skandalen - dag för dag

Tidigare artiklar:

Peter Wennman