Gudmor Victoria längtar efter barn

1 av 4 | Foto: SCANPIX
Hatten stal showen Mette-Marits hatt hade fått fnatt. "Hatten är riktigt ful och tar hela uppmärksamheten från lilla Ingrid Alexandra. Det är ju faktiskt hennes dop", anser Lars Åke Wilhelmsson, svensk designer, alias Babsan.
NYHETER

OSLO

Nu har kronprinsessan Victoria blivit gudmor till den norska prinsessan Ingrid Alexandra.

Aftonbladet kan avslöja att hon själv vill skaffa barn med pojkvännen Daniel Westling:

- Victoria längtar efter en egen familj, säger en av parets vänner.

Kronprinsessan Victoria anlände i fredags till Oslo, där en stor middag väntade på kronprins Haakons och prinsessan Mette-Marits residens Skaugum.

I går var Victoria hedersgäst när parets dotter Ingrid Alexandra döptes i kapellet på det kungliga slottet.

Victoria blev stormförtjust när hon fick reda på att hon blivit gudmor till den norska lill-prinsessan.

Aftonbladet kan i dag berätta varför.

Vill ha en stor familj

Kronprinsessan går själv med tankar på att skaffa barn med sin pojkvän Daniel Westling. Enligt insatta källor har Victoria avslöjat för sina närmaste att hon inom några år vill ha "en stor familj".

- Hon kommer att bli en toppenmamma. Victoria älskar barn och alla som känner Daniel vet att han blir perfekt som pappa, säger en av parets vänner.

Kompisarna gifter sig

Att tankarna på att bilda familj kommer just nu har sin förklaring. Flera av Victorias bästa kompisar har gift sig under det senaste året. Hennes bästis och skolkamrat från Enskilda gymnasiet, Leoni Persson, gift med H&M-miljardären Karl Johan Persson, fick dessutom sonen Ian för sju månader sedan.

- Det är ingen slump att Victoria funderar kring de här frågorna, säger en av vännerna.

Som Aftonbladet har avslöjat så tänker Victoria och Daniel förlova sig. Paret har pratat med kungaparet som är positiva till planerna. Den senaste tidens skriverier som påstår att kungen inte tycker att Westling passar som pojkvän, har däremot fått Victoria att se rött.

- Kungaparet har i alla år sagt att deras barn ska välja partner med hjärtat. Det är klart att hon blir ledsen när det skrivs sånt, säger en insatt källa.

Tidigare artiklar

Daniel Nyhlén