30 sekunder om…

…nörderi

NYHETER

Kattis Ahlströms "Tv-huset" har slutat för säsongen och det är ingenting man grinar ihjäl sig för. Familjeunderhållningsprogram var kul på "Razzels" tid, men nu vill man bara pissa på dem. Men en grej ska "Tv-huset" ha kred för och det var att de dammade av den gamla uppvisningen i toknörderi "Kvitt eller dubbelt". För det är alltid skoj med folk med specialkunskaper.

Härom veckan var det en stackars kille som tävlade
En uppvisning i toknörderii ämnet "Galenskaparna och After Shave", men gick på pumpen och fick nöja sig med gubbarnas autografer. Efter ett helt liv som deras största fan. Taskigt.

Här på Puls har vi fått en ny kollega som har snöat in på parfymer. Hon kan känna vilken toppnot receptionisten sprejade på sig i morse. Jag lovar.

En annan tjej började en balkongodlarkurs i går och har redan startat sitt jidder om buskpioner och vikten av vackra utemöb ler. Själv har jag alltid varit en hejare på olika växtätande djurs bajs. När jag var liten samlade jag olika sorter i en chokladask. Hare, kanin, får, älg, rådjur, ripa, tjäder, orre. You name it, jag hade det.

Det är en skön känsla att vara grymmast på något. Även om det är ren skit.

Karolina Fjällborg