Här är Fredriks okända kvinna

1 av 2 | Foto: DAVID LONG/CAMERA PRESS/SCANPIX
STJÄRNAN OCH MODELLEN Arsenalspelaren och kalsongmodellen Fredrik Ljungberg sågs i går avnjuta en lunch nära sitt hem i Hampstead, norra London - tillsammans med en mystisk skönhet.
NYHETER

LONDON

Snyggingen känner ni igen: Visst är det fotbollsstjärnan och kalsongmodellen

Fredrik Ljungberg.

Men vem är skönheten?

Som superkändis i London är Fredrik Ljungberg van vid att det spekuleras vilt så fort han visar sig i farlig närhet av en kvinna - och nu har det alltså dykt upp en ny "Mystery Girl" vid hans sida.

Hade bokat bord

"Freddie" kom till Hampstead, norra London, efter Arsenals träning vid lunchtid i går och hade reserverat bord på ett utomhuscafé.

I baseballkeps, solglasögon, nypressad vit skjorta och slitna modejeans mötte han sin lunchdejt: en ännu okänd skönhet vars identitet knappast lär förbli en hemlighet särskilt länge till.

Kanske bara en kompis. Kanske en bekant i modebranschen. Kanske en nyvunnen kärlek.

Men tillräckligt intressant för att väcka nyfikenhet.

Fotografen David Long, som tog de här bilderna i går, säger till Aftonbladet:

- Tjejen såg ut som en fotomodell. Hon kom sedan Freddie hade ringt på mobiltelefonen. De pratade och hade trevligt, men rörde aldrig vid varandra.

Gick åt samma håll

Det var inget flirtande. De kanske bara var kompisar.

Efter lunchen försvann de i alla fall åt samma håll - mot Fredriks bostad i Hampstead.

När Fredrik Ljungberg i fjol visade sig i London med en ung okänd kvinna gick ryktena om att han hittat kärleken. Men hon visade sig vara en kompis, en engelska i modebranschen, och Fredrik meddelade:

- Hon är inte min flickvän.

I början av det här året blåste det lite hårdare.

Då gick den svenska sångerskan Dede Lopez ut i tidningen News of the World och berättade om sina kärleksnätter med Fredrik i Stockholm.

Dede Lopez fick betalt för intervjun, men hotade sedan stämma den brittiska tidningen för att ha förvanskat hennes berättelse.

Fredrik Ljungberg har inte brytt sig om att kommentera det hela, men hans förhållande till Dede Lopez lär inte vara särskilt kärleksfullt numera.

Andra rykten om affärer med kändisar som Emma "Baby Spice" Bunton och Danni Minogue samt en kanadensisk fotomodell har också valsat runt i medierna.

Peter Wennman