Veckans och månadens vinnare korade

Bara fem veckor kvar att spela - du är väl med?

NYHETER

Efter en del strul med poängutdelningen på senare tid - på grund av tekniska problem - kan vi nu till slut presentera förra veckans vinnare. Och vinnarna i månadstävlingen i april. Det blev faktiskt två...

Vinnaren i Spotlight vecka 20 kallar sig "Millie" och tog hem segern med god marginal, 186.579 poäng, dryga 6.000 poäng före närmsta konkurrent. Spotlight-redaktionen ber att få gratulera till segern - en exklusiv löpsedel och två skraplotter med miljonschans från Spero spel kommer på Posten.

April månads vinnare blev inte bara en - utan två - personer. På grund av trassel med poänguträkningen och oklarhet kring tävlningsperioden, har vi valt att tilldela två personer titeln som månadsvinnare i april - Pia Ekman i Uppsala och Peter Hedberg i Sveg. Grattis bägge två till månadsvinsten - varsin kamera, mobiltelefon och Aftonbladet-bag bör redan ha landat hemma hos er, tillsammans med löpsedelar som visar att ni har bäst koll i Sverige. Bägge månadsvinnarna kvalificerar sig förstås även till Spotlight-finalen, där en Hollywoodresa ligger i prispotten.

Bara ett par veckor kvar att tävla

I skirvande stund återstår det bara fem tävlingsveckor i Spotlight - så om ni vill vara med och kämpa om finalplatserna är det hög tid att kolla igenom portföljerna nu. Fem veckovinnare till ska koras, och månadsvinnare för maj och juni kommer också att utses. Tävlingsveckorna som gäller för maj månad är vecka 19-22 och i juni är tävlingsperioden vecka 23-26.

Lycka till med tävlandet!

Göran Fröjdh

ARTIKELN HANDLAR OM