Ett ögonblick...Bella Tidblad

Som lanserar en ny version av Viktklubben

NYHETER

Vad är det som händer med Viktklubben?

– Den blir bättre, enklare och snabbare för medlemmarna att använda eftersom vi gör nya, bättre funktioner. Man får till exempel en egen, personlig sida, man kan lägga in alla ingredienser från recepten i en inköpslista, och man kan göra ett personligt motionsprogram. Och framför allt så har vi lanserat ett diskussionsforum, där medlemmarna kan prata och byta tips med varandra.

Varför har ni ändrat på Viktklubben?

– Våra 110 000 medlemmar och branschens utmärkelser är bästa kvittot på att Viktklubben är bra. Men det finns inget bra, som inte kan bli bättre. De förändringar vi gjort är sådana som medlemmarna önskat.

Varför ska man gå med i Viktklubben?

– Om man på ett enkelt, smart och prissvärt sätt vill gå ner i vikt och må bättre ska man välja Viktklubben. Då får man hjälp med specialanpassad meny och motionsprogram. Man håller koll på vad man äter genom att skriva in det i Dagboken så ser man hur många kalorier man fått i sig. Och så hjälper våra experter från Karolinska universitetssjukhus till genom att svara på frågor och chatta med medlemmarna.

Vad händer framöver?

– Vi kommer fortsätta med förbättringarna hela tiden. Vi lägger på mer och mer av en community, att medlemmarna ska kunna prata med varandra - men bara om de själva vill.

Till sist, vad önskar du dig mest just nu?

– Att medlemmarna tycker att det vi gjort är bra så att Viktklubben kan fortsätta ha nöjda medlemmar och växa.

ARTIKELN HANDLAR OM